Aniversarea de un an a lui Horia

Cu un pic de intarziere din lipsa de poze consemnez si aici aniversarea de un an  a lui Horia si mica noastra petrecere de taiere de moț.

Desi nu a fost un an usor acest prim an, pana la urma a trecut cu bine si a venit si frumosul eveniment. A fost cu atat mai interesant prin faptul ca ne-a adus nostalgiile si prilejul de a revedea filmuletul de la taiarea motului lui Dante. Mi-am dat seama ca e frumos sa ai si poze si inregistrari, ca peste ani te incanta. Asa ca acum am fost pregatiti.

Dante a pregatit si el cateva obiecte pentru tava, mai ales ca avea experienta de la evenimentul de cu doua luni in urma al finuței noastre.

Apropo de tava mi-a placut mult varianta de tava traditionala prezentata in articolul Cristinei Andone.

Horia a ales acuarele, pensula si aur. Am zis ca va fi pictor de succes.

Am mers la restaurantul Carol din Braila, un restaurant muzeu, cu o atmosfera din alta epoca, cu multe obiecte de arta spre incantarea noastra. O ambianta placuta si o mancare buna sunt de ajuns pentru a marca un eveniment de suflet.

Am fost doar noi si nasii copilului, de fapt prieteni buni de familie.

Mai multe nu am ce spune, doar pozele sunt cele care ne vor aminti peste ani bucuria zilei.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

One thought on “Aniversarea de un an a lui Horia

  • January 15, 2017 at 4:08 pm
    Permalink

    Sa creasca mare mezinul si sa te bucuri de el si de fratiorul mai mare! Numai bucurii sa aveti! La multi ani!

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: