Jucarii de black friday

Cu pasi mari si repezi se apropie si sfârsitul lui noiembrie si deja e cazul sa ne gândim la cadourile de Craciun. Chiar zilele trecute ma întreba copilul câte zile mai sunt si mi-am dat seama ca mai sunt atât de putine zile. Gândul mi-a zburat la liste de cadouri, la cei dragi si, desigur, la reduceri. Si ce zi mai potrivita pentru reduceri poate fi decât celebra de acum Vinere Neagra. Ei bine, cu aceasta ocazie vreau sa va vorbesc despre jucarii black friday. Pentru ca mi se pare firesc ca, atât producatorii si comerciantii, cât si noi, clientii, sa ne gândim si la cei mici si sa profitam de o astfel de zi.

Dar, la fel de adevarat este si faptul ca fara o chibzuiala serioasa aceasta zi poate deveni dintr-o zi a economiei si oportunitatii o zi a risipei. De aceea e bine sa ne documentam din vreme, sa stim sigur care sunt nevoile noastre si ale copiilor nostri tocmai pentru a face achizitiile cele mai potrivite.

Poate fi si un prilej de a le vorbi micutilor despre economisire, despre utilitatea pe care o pot da banutilor strânsi la pusculita, despre faptul ca acum pot cumpara nu doar o anume jucarie dorita ci, cu banii ramasi în urma reducerii, se pot bucura si de o alta jucarie. Iar cum aproape toti copiii stiu ca cele mai bune si diverse jucarii se gasesc la Noriel, cred ca cel mai bine este sa ne consultam cu ei în aceasta privinta si sa ascultam ceea ce îsi doresc. Ca si adult poate fi derutant sa privesti toate acele denumiri, de exemplu la Lego. Copilul meu la 7 ani stie în materie de LEGO mai multe decât stiu eu despre aparatele electrocasnice de exemplu. În plus el stie mult mai bine gama pe care si-o doreste ca si pretul. Asa ca poate spune cu precizie ce economie ar face profitând de reduceri.

utility-shuttle

Daca aveti un nazdravan plin de energie care a crescut si care stiti sigur ca în vara urmatoare îsi doreste sa bata aleile parcului pedalând pe o bicicleta noua si potrivita vârstei lui, acum e momentul sa îi faceti o bucurie si sa achizitionati o bicicleta sau tricicleta la un pret redus. Sau, de ce nu, sa o puneti la loc sigur si sa o scoateti atunci când e momentul pentru a-i face o bucurie sa o si încerce pentru a nu va face el bucuria de a pedala prin casa  în asteptarea primaverii.

bicicleta-violetta-50-cm

Daca sunteti în asteptarea unui bebelus desigur ca aveti deja o lista lunga de accesorii pentru bebelusi ce urmeaza a fi achizitionate. Asa ca reducerile din aceasta perioada sunt mai mult decât binevenite pentru bugetul alocat acestor achizitii. Mie deja mi-au ramas ochii la un sistem de monitorizare al bebelusului, foarte necesar într-o casa cu mai multe camere.

avent-sistem-dect-de-monitorizare

Dupa cum se vede, magazinul Noriel este deja pregatit sa va ofere o gama variata de produse la preturi de black friday. tot ce aveti de facut este sa aveti lista pregatita si spor la cumparaturi.

logo

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: