BRĂILA MALL si SHOPPING CITY GALATI lansează aplicația SPOT

SPOT – aplicația care te recompensează pentru cumpărături

Vă plac recompensele?

Cu toții iubim punctele de fidelitate, recompensele pentru cumpărături, statutul de membru al unei comunități.

Aplicația SPOT vine în întâmpinarea cumpărătorilor ținând cont de toate aceste preferințe. 

Începând cu 7 octombrie cumpărătorii Shopping City Brăila și Galați pot beneficia de beneficiile pe care le aduce instalarea acestei aplicații. Fiecare sesiune de cumpărături aduce puncte de fidelitate. Punctele de fidelitate duc cumpărătorii la un alt nivel al aplicației, cu beneficii pe măsură, desigur.

Downloadează SPOT, înregistrează-te și primești 100 de puncte bonus!

Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Ce trebuie să faci pentru a deveni client SPOT

Mai întâi descarci și instalezi aplicația.

Apoi îți creezi un cont aferent profilului tău și te autentifici cu ajutorul adresei de email.

Totul durează maxim doua minute. Aplicația este intuitivă, ușor de folosit, îți prezintă toate beneficiile și magazinele în care o poți utiliza.

Pentru că telefonul sigur îl iei peste tot cu tine la cumpărături, de aici totul devine simplu. După fiecare sesiune de cumpărături scanezi bonul fiscal, îl încarci în aplicație și obții punctele bonus.

Există trei niveluri de clienți:

  • Select Spot (obținut implicit la autentificare)
  • Premium Spot
  • Elite Spot

Avantajele oferite de aplicație

O mulțime de magazine din Shoping City oferă clienților Select Spot reduceri semnificative la produsele comercializate. În ziua de azi orice bănuț salvat contează.

Eu zic că sună bine: reduceri la magazinele preferate între 3% și 5%: Tezyo, Smyk, Sport Vision, Various Brands.

Punctele acumulate pot fi și ele folosite în magazinele partenere. Eu de fiecare dată mă bucur când pot să folosesc punctele de loialitate. Mă simt de parcă primesc un premiu.

Premium Spot și extra beneficii: extra reduceri la magazinele preferate  între 6% și 10%: Marionnaud, Tezyo, Benvenuti, Sport Vision.

Pentru Elite Spot beneficiile sunt și mai substanțiale: între 10% și 15%.  Sună bine, nu e așa?

În plus afli primul despre noutățile și promoțiile din magazine, despre lansări de produse sau alte evenimente și ai și Wi-Fi gratuit în mall.

Mall-urile se pregătesc iar tu dăruiești

Ești în căutarea cadoului potrivit pentru cineva drag? VOUCHERELE CADOU  de la Brăila Mall îți sunt de mare ajutor. Oferă-le celor dragi libertatea de a alege ce își doresc și de a se bucura de o sesiune de shopping pentru care îți vor mulțumi!

Poți alege dintre patru tipuri de vouchere: 30 lei, 50 lei, 100 lei si 200 lei şi le pot achiziţiona de la Biroul de Informaţii Brăila Mall iar ei pot alege dintr-o gamă nelimitată de produse: haine, accesorii în tendințe, articole sportive, jucării, etc.

 SHOPPING CITY GALATI vine și el în întâmpinarea clienților oferind soluția pentru a dărui bucurii celor dragi.

Practic și elegant, cardul cadou poate fi utilizat în magazinele partenere Shopping City Galați. Cei dragi pot alege ce își doresc cu adevărat iar tu eviți să fii stânjenit pentru că nu ai nimerit cadoul potrivit.

Cardurile cadou sunt disponibile în varianta de 50 lei, 100 lei, 200 lei sau 300 lei și pot fi achiziționate de la Biroul de Informații Shopping City Galați cu plata cash sau card.
Cardurile cadou sunt alegerea perfectă pentru orice ocazie!

Spor la cumpărături și la puncte bonus să avem!

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: