Cadouri pentru baieti de 12 ani – Robotii

Ce cadou să oferi unui băiat de 12 ani? E o întrebare pe care și-o pun părinții atât de Crăciun cât și cu alte ocazii.

Am cercetat și documentat și iată că am descoperit, împreună cu băiatul meu de 12 ani, că nu se reduce totul la Lego și figurine, deși sunt și acelea încă destul de dorite de către copiii mari.

Am făcut o listă cu sugestii și idei de cadouri ce poate vă va fi utilă atât. Am împărțit această listă pe mai multe categorii: roboți, intrumente muzicale electronice, gadgeturi, cărți.

Roboți și kituri de contrucție roboți

Când l-am întrebat pe Dante ce ar vrea să îi aducă Moș Crăciun mi-a zis că nu vrea nimic deosebit, că are tot ce îi trebuie la momentul ăsta. Dar am aruncat totuși o privire pe internet și am realizat împreună că există un capitol la care nu ne-am gândit că are o ofertă atât de diversă: robotica. Deși el face coding și chiar a studiat la școala un trimestru de robotică, nu credeam nici unul că oamenii mari s-au gândit să îi familiarizeze pe cei mici cu aceste obiecte atât de utile în viața de zi cu zi.

Am făcut o listă cu câteva sugestii la acest capitol:

  1. Robot care canta si danseaza

Trebuie să recunoaștem că ne aflăm în epoca roboților iar copiii sunt fascinați de aceștia. Nu înțeleg cum de nu m-am gândit la asta atunci când am început să mă întreb ce cadou i s-ar potrivi lui Dante anul acesta de Crăciun.

Robot Inteligent AKU SMART interactiv cu Telecomanda, Canta Danseaza Merge,Lumini LED Sunete Melodii, Jucarie Toy pentru copii Baby bebelusi prescolari, cadou zi de nastere, Paste Craciun AK6764

2. Kit robotica 

Oferă posibilitatea construirii unui robot chiar de către copil. Mie mi se pare că este următoarea etapă  după ce copilul s-a jucat ani la rând cu Lego, imaginând lumi fantastice. Acum are posibilitatea să construiască cu mâinile lui o mașinărie care interacționează cu el. Robotul acesta este cu încărcare solară, așa că scăpăm de stresul cumpărării de baterii iar copilul învață despre sursele alternative de energie.

Kit robotica - Robot Solar 14 in 1

3. Robot interactiv Smart Gigant

Este un robot care poate fi si programat, putând astfel deveni chiar un bun prieten pentru copil. Da, filmele SF de alta dată astăzi sunt astăzi realitate. Cred că e primul pas pe care copilul îl face în această lume fascinantă a roboticii, lume care va fi normalitatea viitorului său.

Robot Interactiv Smart Gigant, VALIANT, Programare inteligenta si control infrarosu, Lumini LED si telecomanda, Miscari multiple si dans, Sunete si muzica, Alb/Albastru

4. Kit construire Sistemul Solar

Tot la capitolul jucării de construit și care ajută și la învățat aș include și acest kit de construcție pe care copilul îl poate asambla, picta și se poate bucura de rezultat. Fiecare planetă se rotește conform orbitei reale astfel încât copilul poate înțelege mai bine cum e cu eclipsele, cu alinierea planetelor și, cine stie, poate chiar își va descoperi talente de viitor astrolog. Sau astronaut :).

Kit constructie S.T.E.M. - Sistem Solar

Spor la cumpărături!

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: