Cadouri pentru baieti de 12 ani – gadgeturi

La capitolul gadgeturi oferta este nelimitată, dar sunt câteva pe care copiii din ziua de azi le doresc cu ardoare.

 

1.Casti wireless 

Castile wireless sunt un must have în ziua de azi, nu doar pentru copii dar și pentru noi, adulții. Calitatea căștilor, gradul de izolare fonică, mărimea acestora sunt câțiva factori destul de importanți în alegerea lor. Căștile fără fir pot reprezenta un cadou potrivit pentru un puști de 12 ani care ascultă muzică, podcasturi sau audiobook-uri, se joacă, poartă conversații cu colegii.

Casti audio over-ear JBL Tune 700BT, Bluetooth, 24H, Conexiune multi-point, Negru

2. Consola Nintenedo Switch

Asta a fost una din dorințele copilului meu dar pentru că are ceva asemănător, a renunțat la idee. Este o alegere potrivită pentru copii, mai ales pentru băieți, având în vedere că pot juca mai mulți, pot avea ca partener de joacă pe tati sau pe orice băiat vine în vizită.

Consola Nintendo Switch

3. Consola X-Box

Pentru noi consola asta a fost o mare descoperire, am petrecut multe ore în familie dansând, jucând tenis sau ski, copiii au socializat cu alți copii prin intermediul ei. Dacă vă doriți ceva pentru toată familia, ceva pe care copilul de 12 ani să îl împartă cu fratele mai mic fără să facă mofturi, atunci și aceasta este o alegere potrivită. Mai ales în contextul actual, când copiii fac tot mai puțină mișcare, câteva jocuri pe consolă îi stimulează din plin atât din punct de vedere motric cât și competițional.

 

Consola Xbox One Slim 500 GB, Alb + FIFA 17 (token)

4. Boxe wireless

Un produs foarte util nu doar copiilor ci tuturor membrilor familiei, dar copiii sunt foarte încântați să asculte muzica in contexte speciale, nu doar acasa, in camera lor, având totodată și libertatea de mișcare.

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

One thought on “Cadouri pentru baieti de 12 ani – gadgeturi

  • December 21, 2020 at 7:36 pm
    Permalink

    Super articolul, multumesc pentru recomandari!

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: