Pusculita handmade – sau cum sa te mobilizezi pentru a economisi

Anul asta m-am hotarat. Vreau sa fiu mai organizata, mai cu mintea la mine, sa pun banut peste banut sa fie acolo, nu se stie niciodata. Ce-i drept operatiunea economisire a inceput de anul trecut, dar ce e la banca nu se vede iar eu vreau ceva palpabil, concret. Cum ar veni sa pipai si sa miros, sa numar si iar sa numar in zilele ploioase cand n-am ce face…. vorba vine  n-am ce face, ca eu mereu gasesc cate ceva de facut.

Ca dovada m-am apucat asa, de inceput de an, sa mesteresc. Pentru ca am copil si, ca orice copil,, ca spune ca nu spune plugusorul, sorcova si alte colinde (al meu ce-i drept mai mult nu spune cand i se cere, asa, ca nu vrea el), de capatat tot a capatat un banut, doi, acolo. Prin urmare s-a tot tinut de capul meu sa ii confectionez o pusculita in care sa isi stranga si el bruma de economii. Desi, la bafta si norocul lui, nu m-ar mira ca intr-un an sa depaseasca umilul nostru cont de economii :). Sa fie intr-un ceas bun si sa am gura aurita…

M-am mobilizat, mi-am chemat muza si materialele in ajutor si am mesterit la marea arta un soi de pusculita din carton, cu motive de sezon: stelute si fulgi de zapada. De ce de sezon? Ca doar o vom folosi tot anul… Pentru ca am vrut sa confectionez ceva care sa se incadreze si in tema Provocarii nr 32 : Bulgare de zapada de pe site-ul Scrapper in Romania.  Bulgarele nostru de zapada va colectiona banutii stransi de Dante si, speram, pana in iarna ce vine sa se transforme intr-un mare om de zapada.

Despre economisire si organizare voi mai povesti, deocamdata sunt in perioada de aprofundare a subiectului. Sper sa ma tina :).

Va prezint pusculita noastra si va doresc un an chibzuit si cu impliniri pe toate planurile!

inbox7

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.