Pusculita handmade – sau cum sa te mobilizezi pentru a economisi

Anul asta m-am hotarat. Vreau sa fiu mai organizata, mai cu mintea la mine, sa pun banut peste banut sa fie acolo, nu se stie niciodata. Ce-i drept operatiunea economisire a inceput de anul trecut, dar ce e la banca nu se vede iar eu vreau ceva palpabil, concret. Cum ar veni sa pipai si sa miros, sa numar si iar sa numar in zilele ploioase cand n-am ce face…. vorba vine  n-am ce face, ca eu mereu gasesc cate ceva de facut.

Ca dovada m-am apucat asa, de inceput de an, sa mesteresc. Pentru ca am copil si, ca orice copil,, ca spune ca nu spune plugusorul, sorcova si alte colinde (al meu ce-i drept mai mult nu spune cand i se cere, asa, ca nu vrea el), de capatat tot a capatat un banut, doi, acolo. Prin urmare s-a tot tinut de capul meu sa ii confectionez o pusculita in care sa isi stranga si el bruma de economii. Desi, la bafta si norocul lui, nu m-ar mira ca intr-un an sa depaseasca umilul nostru cont de economii :). Sa fie intr-un ceas bun si sa am gura aurita…

M-am mobilizat, mi-am chemat muza si materialele in ajutor si am mesterit la marea arta un soi de pusculita din carton, cu motive de sezon: stelute si fulgi de zapada. De ce de sezon? Ca doar o vom folosi tot anul… Pentru ca am vrut sa confectionez ceva care sa se incadreze si in tema Provocarii nr 32 : Bulgare de zapada de pe site-ul Scrapper in Romania.  Bulgarele nostru de zapada va colectiona banutii stransi de Dante si, speram, pana in iarna ce vine sa se transforme intr-un mare om de zapada.

Despre economisire si organizare voi mai povesti, deocamdata sunt in perioada de aprofundare a subiectului. Sper sa ma tina :).

Va prezint pusculita noastra si va doresc un an chibzuit si cu impliniri pe toate planurile!

inbox7

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: