De an nou nout…

Zilele astea ma tot gandesc la anul ce sta in pragul usii, asteptand rabdator sa il primim, promitandu-ne ca el va fi mai bun, mai cald, mai rodnic, mai plin de spor si voie buna, iar noi, ca intotdeauna, il credem, cu inima si mintea deschisa. Pentru ca ce e scris ramane scris iar eu mi-am propus ca anul acesta sa fiu mai organizata, sa scriu mai mult din ce vreau sa fac pentru ca gandurile zboara si nu se mai intorc multe din ele, am gasit aceasta interesanta lista de intrebari-raspunsuri. Le preiau si eu in joaca de la Scorpio, care  le-a preluat de la Hapi. Va multumesc si incerc sa ma amuz serios impreuna cu voi.

1. Astept 2013 pentru ca sunt curioasa ce se ascunde in necunoscutul lui, imi pare ca e un cufar inchis ce asteapta sa il descopar strat dupa strat, anotimp dupa anotimp.

2. La anul m-as muta o luna la munte, as vizita o manastire, pentru ca simt nevoia aerului proaspat, pur, a linistei depline, a verdelui si a orizonturilor largi.

3. 2013 ar putea fi diferit pentru ca e alt an… pur si simplu. Daca ar fi toti anii la fel unde ar mai fi interesul de a merge mai departe.

4. Ultima cearta cu   am avut-o  cu copilul meu  pentru ca  deja avem viziuni diferite asupra vietii… mai exact a ceea ce e indicat si nu e indicat sa incerce. Cine a castigat? El, desigur. Iar eu mi-am aprofundat ideea ca omul pana nu invata din greseli nu invata deloc, chiar daca are doar 4 ani :).

5. Sunt dezamagit/ a de produsul ……..pentru ca… aici nu-mi vine nimic in minte, poate pentru ca  nu am asteptari mari iar dezamagirile privind lucrurile materiale nu lasa urme adanci in mintea mea.

6. As mai retrai luna…….din acest an pentru ca: sincer, nu as mai vrea sa retraiesc nici o luna a anului ce trece. Aproape fiecare din lunile trecute poarta in ea samanta unei dezamagiri, pierderi, deziluzii, indoieli confirmate mai apoi.

7. Sunt mai  înteleapta cu un an pentru ca m-a pus in fata unor incercari ce m-au invatat sa caut adevarul in mine insami, sa caut fericirea in lucrurile pretioase ce le am langa mine, sa judec mai putin actiunile altora si infinit mai mult pe ale mele, sa numai incerc sa schimb lumea ci sa incep sa ma schimb eu, acolo unde simt ca mi-ar fi mie de folos sa o fac, sa numai am asteptari de la altcineva decat de la mine insami.

8. Gratis , în clinica unui estetician as încerca interventia pentru a-mi corecta deviatia de sept si a-mi indrepta nasul pentru ca orice ochelar port ma strange si mi-e incomod… iar de cateva luni sunt purtatoare ocazionala de astfel de accesorii :(.

9. As face schimb de job cu sotul meu pentru ca mi-ar place sa inteleg mai bine provocarile carora trebuie sa le faca el fata zilnic. Cred ca ar fi amuzant, sau cel putin  interesant :).

10. La sfârsit de an îmi fac întotdeauna – sau nu-mi fac niciodata un bucket list (lista cu lucruri faine de vazut/facut/îndeplinit) pentru ca … Recunosc sincer ca pana acum nu mi-am facut o astfel de lista. Poate doar cateva planuri vagi care s-au schimbat dupa cum au venit vanturile sau furtunile. Anul acesta insa imi voi face o astfel de lista amanuntita si elaborata, cu termene si solutii, o voi asterne pe hartie si o voi considera calauza pe valurile anului ce vin.

Acestea fiind spuse, sa ne regasim cu bine in anul ce vine, mai intelepti si mai veseli. Bucuria si veselia aduc energie pozitiva si putere de a merge mai departe spre necunoscut.

La multi ani tuturor!

13844813-2013-new-year-celebration-with-fireworks

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: