Micul Mag

Sarbatoare sau nu, de import sau nu, pentru copii ar trebui sa fie doar un prilej de exprimare a creativitatii si nicidecum o sarbatoare in care sa ii invatam cum sa sperie sau sa se sperie.

De fapt, chiar zilele trecute, am citit undeva ca denumirea acestei sarbatori isi are originea in  denumirea sarbatorii numite Ziua tuturor Sfintilor. Mi s-a parut paradoxal.

Anul acesta noi am ales sa ne folosim creativitatea mesterind un costum de Mag. Costum e un fel de a spune. De fapt am confectionat un coif, o masca si o bagheta magica. Simplu, ieftin si distractiv. Cartoane, sclipici, panglici colorate, acuarele si… cam atat.

Mi s-a parut o alternativa mult mai amuzanta decat invazia de chinezarii sclipicioase de pe piata. In plus Dante a invatat sa confectioneze cu mana lui un coif si asta l-a incantat foarte mult.

Cateva poze sa vedeti bucuria Micului Mag. Are si praf magic dar il tine bine ascuns :).

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: