First english dictionary

First English dictionary este unul din cele mai frumoase dictionare pe care le-am avut in mana vreodata. Fiecare cuvant este frumos ilustrat, explicat prin cuvinte simple si usor de inteles. La unele cuvinte explicatiile vin insotite de exemple concrete, de jocuri, de glume.

Este o carte pentru copiii peste 6 ani dar poate fi folosita si mai devreme. Eu ii citesc lui Dante din ea cate o definitie, il incanta pozele si ma pune sa ii citesc pe marginea imaginilor pe care le vede.

Motivat de aceasta carte si-a facut si el un dictionar propriu pentru culori – fiecare culoare insotita de cate un desen reprezentativ. Cu ocazia asta a scris si fiecare denumire a culorii in limba engleza.

Cartea este editata de catre editura Usborne, despre care stiti ca are numai carti de foarte buna calitate si foarte utile celor mici.

Daca doriti sa o achizitionati o puteti gasi la Micul Cititor – distribuitor direct. Multumim si noi Micului Cititor pentru aceasta superba si extrem de utila carte. Abia astept ca Dante sa poata citi singur. Atunci sunt sigura ca va fi si mai incantat de aceasta minunata carte. V-o recomand cu caldura.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: