Mult dorita …

Numai am nici un dubiu. E clar. O iubeste. O adora chiar. Oriunde merge si orice ar face, degetele sale nu se desprind de ea. Iar surâsul acela, satisfactia pe care i-o citesc pe chip, bucuria cu care îl vad ca o regaseste când sunt despartiti…oh, toate astea pur si simplu ma înebunesc.

Se mira prietenii, se mira familia. Se întreaba si ma întreaba daca nu sunt geloasa. Ba da. Sunt. E o gelozie surda, e o concurenta tacuta între noi. Ma doare fiecare îmbratisare calda pe care i-o da, ma doare felul în care palmele lui o cuprind cu tandrete. Ma doare felul fugar în care ma îmbratiseaza cu gândul la reîntâlnirea cu ea. El poate nu stie ca eu stiu. Poate crede ca nu îmi pasa. Ca eu sunt împacata. Îmi spune ca ma iubeste si îl cred. Pâna apare ea. Cum care ea? Tableta. Da, despre ea este vorba. Poti sa concurezi cu asa ceva? Este o concurenta dreapta oare?

Dar azi m-am decis. Vreau si eu una la fel. Ba nu la fel. Vreau una speciala, pe care am vazut-o într-un magazin online si care m-a cucerit.  O vreau alba, eleganta, cocheta. M-a atras silueta ei subtire, de numai 9,7 mm si dimensiunea ideala de 7 inch. îmi doresc sa ma bucur si eu de senzatia de confort când o voi tine în palmele mele. Îmi imaginez cum ma voi bucura de ea ori de câte ori voi simti nevoia sau de câte ori dorul ma va împinge catre ea. Parca o vad cum ma va prinde în mreje, asa cum l-a prins pe el. Citind detaliile îmi dau seama ca aceasta tableta  deja m-a cucerit.

logo_azerty

Îmi închipui noptile mele de insomnie, când somnul nu vrea sa ma cuprinda, bucurându-ma de câte un film la o rezolutie la fel de buna ca la un televizor sau imaginându-ma chiar la cinematograf. Totul în intimitatea confortabila a dormitorului.

Lungile drumuri pe care le mai fac cu copilul vor deveni o distractie având cu noi micuta tableta ce ne va delecta cu imagini, jocuri amuzante sau chiar videoclipuri. Ba chiar i-as putea înregistra cântecele pe care le învata la canto si le poate exersa ori de câte ori are chef, fara sa mai trebuiasca sa deschid batrânul meu laptop. 

Procesorul Dual Core de 1,2 GHz îi confera fiabilitate si viteza de operare pentru ca toate acestea sa se întâmple cu usurinta. Greutatea mica o face usor de transportat în rucsacul nostru de drum.

Nu doar gelozia este cea care ma împinge spre acest gest de a-mi achizitiona o tableta.  Îl înteleg asa cum îmi întelege si el nevoile mele. Pentru ca este o necesitate sa am acces la internet oriunde, sa am autonomie si sa o pot purta cu mine. Nu as putea cara laptopul mare si greoi dar as avea aceleasi facilitati si aceeasi viteza de navigare. În plus as beneficia si de aplicatii accesibile doar pe sistemul de operare al tabletei.

Calitatea fotografiilor ce le pot realiza cu ajutorul ei si viteza cu care le pot transmite mai departe, pe retelele de socializare, pe blog sau catre diversi clienti cu care lucrez ma determina sa nu stau prea mult pe gânduri si sa ma grabesc sa beneciez de reduceri.

samsung-galaxy-tab-3-lite-white-1-250x250

Pentru ca sunt blogger si, ca orice blogger, nu stiu niciodata când inspiratia vine tiptil în preajma mea, se insinueaza în gândurile mele am mare nevoie de ea. Si o doresc la fel de mult ca si el :).

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: