Jurnal de eu X

Astazi, 10 iunie, ma uit în calendar si nu îmi vine sa cred ca e deja vara din plin. Parca mai ieri îmi era alb

Afara e cald si soare, îmblânzit însa de adierea unui vânticel placut. Noroc ca avem parcul aproape. Prevad multe zile petrecute pe iarba din parc.

În casa e racoare si bine, e o zi suspendata între ieri si mâine, o multime de treburi gospodaresti ce îsi asteapta rândul si pe care mi-am propus de dimineata sa le fac… doar o parte au vrut sa se rezolve. Restul pot sa mai astepte, desi cica nu e bine sa lasi pe mâine ce poti face azi. Ei lasa, ca pot si mâine sa pun la spalat :).

În bucatarie ne surâd vesele câteva borcane cu dulceata de capsune pe care le-am mesterit la sfârsit de saptamâna si de care sunt foarte mândra. Macar un colt din Valea Lunii sa am si eu… Teama îmi e însa ca nu vor avea viata prea lunga. Prea ne atrag ca un magnet.

Ascult Hit Tv , ca de obicei cu o muzica foarte potrivita si placuta, neântrerupta de publicitate :).

Citesc Vânatorii de zmeie, de Khaled Hosseini. Am ales-o dupa ce am citit o recenzie încurajatoare si nu m-am înselat. Îmi place. Am început si Femei , de Charles Bukowski dar nu am putut-o continua. Cred ca trebuie sa iau doze mici din ea. Stateam si ma întrebam daca o fi cumva semn de maturitate sau de batrânete faptul ca numai citesc cu placere paginile erotice dintr-o carte. Sau nu sunt obisnuita cu limbajul erotic explicit al scriitorilor moderni….

Saptamâna trecuta am mai progresat un pic în lupta cu propria mea frica privind mersul pe bicicleta. Asta pe lânga faptul ca am facut mult dorita dulceata. Dar si câteva proiecte frumoase cu Dante.

Ce mai mesteresc: deocamdata gânduri. Am câteva idei superbe de lucru dar nu am materialele necesare si nici resursele sa le achizitionez. Ceea ce îmi pune o serioasa frâna si ma doare.

Ce îmi doresc : sa mai fie cirese coapte când voi ajunge la tara (curând), sa am o masa de lucru (plina cu materiale), sa ma organizez mai bine si mai eficient.

O imagine de azi:

la cirese

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: