Gânduri amestecate

succes, bogatie, faima, realizari, bani, multi bani, fericire… cuvinte ce mi se rasucesc în minte uneori si care nu îmi dau pace. sunt acolo, le simt. le ignor,

ma bucur, miros o floare. deschid internetul, deschid o carte, deschid televizorul, radioul. toata lumea da sfaturi. unii au reusit. din nimic. de la un dolar. doar prin vointa. oare doar cu atât?

au stiut ce au vrut. eu ce vreau? încotro? ce îmi place sa fac? îmi plac multe… dar ce îmi place cel mai mult? cum sa fac sa rasara cele de mai sus din ce imi place sa fac?

sa traiesti sanatos, sa manânci sanatos, sa obtii ce-ti doresti – astazi înseamna planificare si disciplina. nimic parca nu se mai întâmpla spontan, fara stiinta, fara concentrare, fara studiu.

actiune. motivatie. vise. obiective. depaseste obstacolele.

si totusi din când în când pauza.

vreau o pauza de a vrea, de a face, de a sti. îmi iau o pauza, respir adânc. ma las un pic în voia a ce simt acum. în voia lui a nu vrea, a nu simti, a nu tinti.

din când în când e buna si o pauza. un reset de la toate aceste cuvinte care, repetate, devin goale de sens.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.