duzina de cuvinte – la capat de furtun

soricel_37916300Priveste lumea în diagonala si îsi închipuie ca are un plan maret. Nu este singur, face pare dintr-un clan. Cam petrecaret. Ar vrea sa faca cu el o echipa grozava si sa îsi împlineasca a lui viziune.

Dar ei cam râd de el fara mila si îi spun ca este cam nebun. Ba chiar seful clanului, unul cam îngâmfat si sigur pe el i-a spus ca mai bine ar chefui si el ca nu se stie cât le e dat sa mai stea acolo, în coltul acela de lume.

Dar azi s-a hotarât sa întoarca pagina destinului. Azi s-a hotarât sa îsi ia soarta în propriile mâini si sa porneasca în marea aventura. Nu are mare lucru de facut . Doar sa spuna start si… la drum. Îi sta în cale un pahar pe jumatate gol (asta pentru ca este o fire optimista si vede avantajele), o foarfeca pusa alaturi (cam ponosita), câteva unelte de gradinarit uitate cine stie de când pe acolo si gata. Se va strecura pe furtun si va iesi la lumina. Este sigur ca aceea este calea spre libertate si ca dincolo de gura furtunului se afla câmpul liber plin cu de toate ce îl asteapta sa le culeaga fara sa mai astepte la mila lor, a oamenilor.

Se va hrani singur, îsi va face propriul culcus si, poate, va gasi si el o soricioaica draguta cu care sa îsi faca propriul clan acolo, în libertate. Sa uite cu totul de viata asta de soarece de magazie.

Sa fie oare visul lui prea nebunesc? Nu are decât sa încerce si sa afle. Haideti sa îi tinem pumnii. Voi ce ziceti? Va reusi.

Astept duzinarii cu pareri. Dar va rog, nu va aduceti si pisicile cu voi ca sigur nu mai scapa bietul meu erou cu viata :).

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: