Biletele de avion – un prim pas catre o calatorie reusita

Nu suntem toti oameni de afaceri cu bugete de cheltuieli formate din mai mult de trei cifre. Majoritatea dintre noi suntem oameni obisnuiti cu bugete medii si cheltuieli lunare ce cu greu ne mai lasa imboldul de a visa la calatorii si vacante.

Cu toate acestea chiar si oamenii obisnuiti îsi doresc sa vada lumea, îsi doresc sa ajunga în locuri despre care au citit doar în carti sau pe care le-au vazut la televizor.. Pentru multi dintre noi pare un vis sa întreprinda o calatorie în Londra, de exemplu.

Pornind  de la achizitionarea unui bilet de avion si pâna la cazarea la un hotel în orasul la care visam, pentru noi, oamenii obisnuiti (sau neobisnuiti cu calatoriile) totul pare complicat la prima vedere.

Dar haideti sa facem împreuna un exercitiu de imaginatie. Închideti ochii si gânditi-va la frumusetea Londrei, la Big Benul încarcat de istorie, la eleganta Palatului Parlamentului, la inedita roata de observatie, London Eye, din care va puteti bucura de  întreaga priveliste. O vedeti? Schimbarea garzilor la Palatul Buckingham va face curiosi? Tower Bridge va vine în minte când va gânditi la Londra dupa ce ati citit în atâtea si atâtea opere literare?

Atunci înseamna ca sunteti pregatiti sa porniti spre orasul viselor. Da, sa visezi este primul pas catre ceea ce îti doresti. Sa visezi îti poate da acel imbold necesar pentru ca nici bugetul, nici lipsa de experienta sau necunoscutul sa nu îti mai stea în cale.

Urmatorul pas dupa ce ai stabilit obiectivul, este, desigur, sa îti cumperi un bilet de avion. Pentru ca, în secolul vitezei, avionul este cea mai rapida si sigura cale de a calatori. Dar este aceasta si cea mai ieftina?

Ei bine da. Nu stiu voi dar eu una am crezut multa vreme ca e foarte complicat sa îti cumperi un bilet de avion. Desi auzisem diverse persoane care spuneau ca au intrat pe internet si au ales cea mai buna oferta habar nu aveam ce înseamna asta si credeam ca trebuie sa intri pe nu stiu ce portaluri ale aeroporturilor, sa faci o multime de cercetari pentru a alege cea mai buna oferta pentru tine.

klm-royal-dutch-airlinesAcum însa am aflat ca nu e deloc asa. Dimpotriva. Sa luam de exemplu o companie aeriana, sa zicem KLM Royal. Pentru achizionarea unui bilet de avion de la aceasta companie tot ce avem de facut este sa accesam BileteAvion.ro si sa alegem compania dorita, destinatia, sa introducem datele privind ziua plecarii, întoarcerii, vârsta sau alte detalii si apoi sa ne decidem care din ofertele primite ni se potriveste cel mai bine atât ca pret cât si ca ora, loc sau alte criterii. Putem vedea numarul de locuri disponibile, putem face rezervare si, desigur, putem chiar cumpara biletul mult dorit. Totul din fata calculatorului, din confortul locuintei noastre, fara vizite la agentii de turism sau alti intermediari.

siglatop

Odata ce ai cumparat biletul de avion calatoria este ca si începuta. Nu îti ramâne decât sa te interesezi de starea vremii si sa îti faci bagajul în concordanta cu aceasta. totusi nu uita umbrela. La Ondra ploua chiar daca prognoza meteo spune ca e soare. Sigur te vei “bucura” si de o zi umeda pe acolo.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: