Alerg si donez

Are viata asta un fel al ei de a ne pune in fata unor provocari pe care le consideram uneori capete de drum. Dar ele nu sunt decât niste mici rascruci.

Daca privim cu atentie în jurul nostru vedem ca sunt oameni, si, din pacate, copii, aflati cu adevarat la capat de drum sau cu o rascruce în fata pe care nu cred ca o mai pot trece. Iar pentru a trece mai departe au nevoie de noi, ceilalti, de o mâna întinsa de ajutor.

Uneori nu e de facut decât un gest. Iar în plina vara gestul e atât de simplu: o alergare usoara si un leu. Nimic mai mult. Haideti pe 4 iulie, adica mâine, sa alergam cu totii pentru ca un vis sa se împlineasca.

La prima întâlnire de luna trecuta din Braila am fost o mâna de oameni dar mai ales de copii veseli si zglobii pe care i-am privit cu totii cu bucuria ca pot face împreuna cu noi un asemenea gest simplu.

Ne întâlnim si luna aceasta in Gradina Publica din Braila la ora 9.00. Nu uitati sa aduceti macar un leu si daca aveti copii aduceti-i si pe ei. Cred ca astfel de gesturi se învata înca din copilarie si exemplul parintilor face mai mult decât o mie de vorbe.

Imaginile sper sa încurajeze mai mult decât vorbele:

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: