Greenfield – cartierul îmbratisat de padure

Pornind de la conceptul de a construi locuinte într-o zona ferita de zgomot si poluare, beneficiind din plin de efectele silvoterapiei, Ansamblul Rezidential Greenfield din Bucuresti îsi propune sa vina în întâmpinarea segmentului de piata format din populatia activa, care isi doresc sa atinga un statut social cat mai ridicat dar in acelasi timp sa duca o viata cat mai sanatoasa, “Mens sana in corpore sano”.

Locuitorii Greenfield au posibilitati multiple de practicare a miscarii, beneficiaza de aerul curat oferit de padure, de trilurile de pasarele si de un peisaj de vis.

logo

Toti cei ce doresc sa achizitioneze unul din apartamentele noi pot accesa programul Prima Casa, majoritatea locuintelor încadrându-se în conditiile impuse. Acest lucru demonstreaza o anticipare din partea dezvoltatorului a tendintelor de pe piata imobiliara, o locuinta putând fi cu usurinta încadrata la capitolul investitie pe termen lung datorita posibilitatilor ulterioare de închiriere.

Calitatea excelenta a locuintelor, finisajele de cea mai buna calitate încadreaza apartamentele în conceptul de “apartamente bine facute” ceea ce le face cu atât mai cautate si apreciate. Oferta de apartamente noi este variata de la garsoniere, apartamente de 2 camere si 3 camere pâna la apartamente cu suprafete generoase de 4 camere.

Ansamblul Rezidential Greenfield ofera locuitorilor sai atât beneficiile naturii cât si beneficiile urbanismului modern, acestia bucurandu-se de multiple facilitati iar din 2016 de cel mai modern si multifunctional centru comunitar din Bucuresti.

Pentru apartamente noi cu 2 camere HYPERLINK “http://www.greenfieldresidence.ro/apartamente/2-camere?0=1”în BucureHYPERLINK “http://www.greenfieldresidence.ro/apartamente/2-camere?0=1”sti, Greenfield ofera cel mai bun raport calitate-pret si acces facil la orice varianta de creditare, prin intermediul echipei de vanzari care va sta la dispozitie pe tot parcursul procesului de achizitie. Contacteaza acum un reprezentant de vanzari Greenfield!

Greenfield

Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044

Phone: +40 21.230.75.70/71/72

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: