Transformers online

Oricât de mult încercam noi, ca si parinti, sa ne împotrivim petrecerii timpului de catre copii în fata unui ecran, fie el de calculator, laptop, tableta telefon sau ce alta nazdravanie s-a mai inventat, vine si un moment în care nu avem încotro si ramânem uimiti în fata rapiditatii cu care cei mici îsi însusesc utilizarea acestora.

Nu mai departe de acum doua saptamâni copilul meu a vazut la cineva un joc pe tableta. Fiind rude venite în vizita l-am lasat si pe el sa se bucure de noua descoperire. Dupa ce au plecat a venit la mine sa ma roage sa îi pun si eu pe telefon jocul respectiv. M-am uitat câteva minute crucis pe google si am declarat ca habar nu am cum se instaleaza si ca nici macar nu îl gasesc pe cel dorit. Asta nu înseamna ca s-a lasat si învins. De unde. Nici nu stiu când a luat telefonul si cât timp i-au fugit degetele pe ecran. Cert e ca nu  a durat mult si a strigat victorios: “gataaa, l-am pus”.

Nu îsi petrece mult timp jucându-se pe telefon sau la calculator, dar trebuie sa recunosc ca abilitatea cu care reuseste sa înteleaga regulile si mai stiu eu ce mai e de facut într-un astfel de joc ma uimeste.

Desi copiii îsi pot gasi motive de entuziasm si prilej de joaca în absolut orice mediu si împrejurare, desi pentru ei, în zilele noastre, si escaladarea unui gard poate reprezenta un moment demn de povestit, ba chiar o adevarata aventura, dorinta lor de a-si încerca puterea mintii în online nu poate fi negata si nici ignorata. Este ceva cu care s-au nascut si cu care au crescut. Jocurile de aventura online sunt cele mai atractive pentru ei, sunt cele care îi atrag cel mai mult si care îi tin captivati minute bune.

Mai ales daca în jocurile astea se gasesc eroi celebri, cu puteri nemaipomenite, sau corespondentul jucariilor preferate, atunci jocul devine cu atât mai atractiv.

Desi nu pot spune ca sunt pe deplin împacata cu noile tendinte, cred ca solutia este sa le acordam accesul si la astfel de jocuri si gadgeturi dar cu masura, cu constientizarea chiar de catre copil a faptului ca nu e sanatos si nici benefic si îsi petreaca mult timp astfel.

logo-zz

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: