Tehnologie moderna în sport

Sportul de performanta a atras întotdeauna admiratia oamenilor, sportivii de top fiind de multe ori considerati adevarati eroi sau chiar supraoameni. Pe undeva probabil ca asta si sunt, dar cred ca mai mult la capitolul vointa si perseverenta decât la minunile pe care le înfaptuiesc. Pentru ca, asa cum se stie, performanta înseamna 1% talent si 99% transpiratie. Nimic nu se poate face fara munca si fara vointa, fara dorinta aceea aproape supraomeneasca de a reusi, de a ajunge în vârf.

Dar unul din ingredientele succesului si performantei în sport îl reprezinta si alimentatia, grija pentru ceea ce manânca sportivii, pentru ceea ce beau. Controale medicale, medici si maseuri care au grija de fiecare parte a corpului, toate acestea fac parte din întregul care înseamna performanta.

Cine a fost macar o data într-o sala de antrenament chiar si pentru noi, oamenii obisnuiti, fie pentru culturism, aerobic sau fitness, a auzit cu siguranta despre produse de îmbunatatire a performantelor, despre suplimenti nutritivi, despre energizante, proteine si alte substante mai mult sau mai putin naturale. Uneori discutiile se poarta la un nivel la care ai impresia ca asculti doi doctori nu doi sportivi amatori.

Daca într-o sala obisnuita, de cartier sa spunem, circula tot felul de produse mai mult sau mai putin benefice, mai mult sau mai putin sanatoase, la nivel înalt, de performanta, vorbim despre tehnologie de ultima ora în ceea ce priveste produsele menite sa creasca energia sportivilor, produsele menite sa le asigure substantele nutritive necesare bunei lor functionari.

Cele mai noi descoperiri în materie de nutritie celulara, de bioabsorbtie a substantelor ingerate se regasesc în produsele energizante sportive precum sunt cele de la Fight Life. Iar la nivel de performanta vorbim despre sutimi de secunda care fac diferenta, sutimi de secunda ce pot fi câstigate cu ajutorul unor astfel de produse.

Pâna la urma si sportivii de performanta sunt tot oameni dar prin faptul ca inspira atât de multi oameni în jurul lor, în special copii si tineri, e de înteles preocuparea pentru folosirea unor produse de cea mai buna calitate fara a încalca însa regula fair-playu-lui.

Fight-Life-Recovery-X7-510x523

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: