Casiopea si Adda Shop

Cu magazinul Adda Shop am făcut cunoștință la prima întâlnire GBS și prin intermediul lui am făcut cunoștință cu produsele Fragonard de care m-am îndrăgostit iremediabil.

Nu doar mirosul lor m-a cucerit ci si felul în care sunt prezentate, complexitatea lor, magazinul online si alte câteva detalii.

De acceastă dată am primit o apă de parfum și un săpun.

Parfumul se numește Diamant și miroase a … parfum franțuzesc. Nu știu să zic altfel. Este destul de tare, persistent, cu arome puternice, dar totuși mie îmi place deși nu sunt foarte prietenă cu parfumurile grele. Este totuși un parfum mai de seară, de mers la restaurant, nu chiar de ieșit în parc în miezul zilei.  Dar eu mă bucur mult că îl am și că pot apela când și când la aroma lui.

Săpunul e super parfumat dar fără să mă deranjeze, având același miros de parfum bun, franțuzesc. Deși în primă fază am vrut să îl folosesc, până la urmă nu m-am îndurat și am ales să mă bucur mai mult de mireasma lui așa că a ajuns printre hainele mele. De câte ori deschid șifonierul fac o călătorie imaginară în Franța. Tot e bine, nu?

 

 

Casiopea – ce nume frumos!

Dar nu e doar un nume, nu e un nume de fată ci numele unui brand care ne-a făcut mici bucurii de mărțișor.

 

 

Am primit o mini oglindă de buzunar cu capac, numai bună de avut la îndemână în portofel sau poșetă. E mică și fină de îți vine să crezi că e de jucărie.

Am mai primit un creion dermatograf negru dar care nu este foarte rezistent și nici un negru foarte intens, este mai degrabă un dermatograf soft, pentru un machiaj lejer, fără ceva foarte pretențios. Cel puțin așa s-a comportat pe tenul meu.

Am mai primit și un blender pentru aplicarea fondului de ten și a machiajului. Blenderul este din silicon și am aflat și eu cu această ocazie că e mult mai eficient și recomandat să aplici aceste baze de machiaj cu ajutorul lui pentru că ajunge prin porțiuni ale feței unde nu reușim cu degetele, de exemplu la baza nasului. Sunt câteva trucuri care odată aflate te ajută să obții un machiaj frumos și reușit într-un timp cât mai scurt.

bty

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: