Roz cu Preaty by Flormar și Note Cosmetics

Rozul e pentru fete iar albastrul e pentru băieți. Vă sună cunoscut? Eu nu sunt neapărat de acord cu asta și nici nu stiu daca atunci când eram mică m-a îmbrăcat mama numai in roz, dar știu că in ultimii doi ani parcă mi-a plăcut cel mai mult din toată viața mea.

Când văd ceva roz parcă imi vine pe loc buna dispoziție.

Așa am simtit si cand am deschis punguta cu frumuseți de la Flormar.

Gama Preaty by Flormar este, așa cum îi spune și numele, menită să ne facă mai drăguțe dar si să ne inveseleasca.

Shadow eyes Preaty by Flormar

Fardul este intr-o cutie transparenta, usor de folosit și are patru nuanțe. Este ideal pentru un machiaj luminos de zi, un machiaj pentru vară, asortat la o rochiță colorată sau înflorată. Se aplică ușor, cu un burete sau un aplicator special, chiar și cu o pensulică fină.

Rujul Preaty by Flormar

Rujul este superb, cu o nuanță veselă și plăcută, de îți vine să-l mănânci. Se prezintă într-o formă cremoasă, ușor de aplicat datorită aplicatorului cu burete, se întinde bine pe buze, nu este gras dar are un luciu ușor și delicat. Este printre preferatele mele în combinație cu o ușoară tentă de roșu sau cu un creion contur pentru buze.

Am primit și un rucsac în aceeeași nuanță de roz, foarte util în diverse ocazii. Eu l-am folosit pentru a pune lucrușoarele copilului când l-am dus la grădiniță și ne-a plăcut tare mult.

Oja roz  Icon de la Note Cosmetics

În aceeași notă de roz vă prezintă și oja Note de la Note Cosmetics. Este o nuanță caldă, potrivită pentru vară, se aplică ușor pe unghii, are un luciu frumos și este chiar rezistentă.

bty

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: