Curățenie și strălucire cu produse SANO

Să faci curățenie într-o casă aglomerată ca a mea, cu doi adulți, doi copii și două pisici, nu e lucru tocmai ușor. Asa că m-am bucurat când am văzut pachetul cu produse Sano. Trei produse de curățenie pentru diferite compartimente ale case sunt un adevărat cadou pentru casa omului.

Eu folosesc pentru diferite etape ale curățeniei produsele Sano așa că nu erau chiar o noutate pentru mine.

Sano Forte Plus

În special Sano Forte  Plus, campionul îndepărtării grăsimilor. Este cu adevărat un campion în îndepărtarea grăsimii arse de pe oale și tigăi, de pe aragaz și grătarul aragazului, mai ales acum în sezonul cald când coc vinete sau ardei, când fac grătar și nici nu am răbdare să stau mult la curățat urmele rămase. Produsul este destul de puternic și necesită folosirea obligatorie de mănuși, dar asta nu e rău pentru ar trebui să ne protejăm mâinle oricum atunci când facem curățenie.

 

sano

Sano floor fresh

Este un concentrat pentru curătarea podelelor. Mie mi-a fost teamă că va fi prea parfumat, ceea ce nu mi-ar fi plăcut. Având în vedere că se dizolvă două căpăcele în 5l de apă, totuși nu are un miros puternic, nu face spumă și nu lasă urme. Eu am în bucătărie o gresie oglindă albastru închis, și e foarte greu de curățat. Totuși Sano floor a făcut față cu succes. Am turnat amestecul într-un recipient cu pulverizator să mi-a fost ușor să curăț cu mopul de tipul pe care îl am eu.

Sano Spark pentru vase

Este un produs pentru curățat vasele, are un ușor parfum de lavandă. La fel ca la cel pentru podele îmi place că nu este foarte concentrat parfumul. Este în schimb concentrat ca și putere de curățare, fiind necesară o cantitate mică de produs pentru a curăța un număr destul de mare de farfurii. Se clătește bine, nu lasă urme de spumă sau de miros pe vase.

Sapun lichid Careline – Midnight Glow

Eu recunosc că sunt reticentă la săpunurile lichide. Nu prea găsesc multe care să fie hidratante, să nu lase mâinile uscate sau să nu aibă un miros oribil. Sunt însă și săpunuri lichide care m-au surprins plăcut și ăsta este unul dintre ele. Lasă pielea curată, nu usucă, se clătește ușor, nu spumează exagerat. Mirosul de shea mi se pare cam concentrat dar nu rămâne multă vreme pe piele

 

Voi folosiți produsele Sano? Ce părere aveți despre ele?

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

One thought on “Curățenie și strălucire cu produse SANO

  • August 25, 2018 at 1:31 pm
    Permalink

    Cred ca un singur produs Sano am folosit, mai demult. Dar le-am văzut în magazine și mi-am propus sa le încerc. Nu știam ca au și săpun lichid, eu mereu sunt în căutarea unuia blând și hidratant, care sa nu dăuneze pielii sensibile.

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: