Înapoi la școală – înapoi la sport!

Deși facem școala acasă, sintagma back to school este încă valabilă. Copiii au nevoie de o rutină, au nevoie să știe când e vremea de studiu, când e vremea de mișcare, când e vacanță. Ies cu copiii cât de mult pot pe afară și, de cele mai multe ori, alegem să mergem în natură, în locuri în care să poată zburda în voie, în care se pot juca cu mingea sau merge cu rolele. De aceea este de mare ajutor să avem treninguri corespunzătoare, care să ne țină și de cald dar să fie și flexibile, comode, din materiale prietenoase cu corpul nostru.

Produsele specializate din magazine de profil cred că sunt cea mai bună alegere. Ele sunt concepute special pentru acest fel de activități. Am avut de-a lungul timpului și costume pe care le-am ales doar pentru că arătau bine (deh, sunt femeie), dar nu s-au dovedit o alegere potrivită pentru momentele în care făceam mișcare. De aceea, mai ales pentru copii, am multă grijă ce produse aleg.

Când vine vorba de încălțăminte drumeție este la fel de important să cumpărăm în cunoștință de cauză. Anul acesta am făcut multe drumeții, am urcat pe munți, iar încălțămintea adecvată a contribuit mult la performanțele noastre. Nu prea poți avea aceleași rezultate cu o talpă neaderentă sau cu un pantof în care piciorul nu se simte confortabil. Am ales decathlon pentru că prețurile sunt accesibile unei familii cu doi copii, în condițiile în care copiii cresc foarte repede și frecvența cu care cumpărăm încălțăminte este destul de mare, dar și pentru că produsele sunt special concepute pentru activitățile sportive.

Până la urmă sportul este o parte importantă din educația unui copil, fie că se află alături de colegi în sala de sport sub îndrumarea unui profesor, fie că se află alături de familie cucerind trasee și înălțimi ale munților din țara noastră sau din lumea întreagă. 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: