Lenjerie frumoasă de Ziua Îndrăgostiților-ce să alegi?

Frumusețea stă în ochii privitorului.

În ochii cui se vede femeia mai frumoasă? Se vede în ochii iubitului. Iubirea o face pe femeie să strălucească, să se simtă regină. Fie că e tânără fie că e trecută prin viață, femeia are nevoie de apreciere, de confirmare și, mai ales, de dragoste.

Deși controversată, Ziua Îndrăgostiților cred că este o sărbătoare bine-venită. Avem nevoie de zile în care să celebrăm iubirea, să celebrăm relația, să celebrăm legătura dintre noi și partenerii noștri.

Romantismul are acum alte conotații decât avea odată. Femeile au învățat să fie mai dezinvolte, să își pună corpul în valoare, să își arate corpul așa cum este el. O lenjerie de corp bine aleasă vorbește despre încredere în sine, despre valoarizarea propriei persoane, despre cât de multe te apreciezi, despre atenția la detalii.

Când vine vorba de lenjerie de corp rafinată, toată lumea se duce cu gândul la unul din cele mai cunoscute branduri din lume. Vorbim, desigur, despre Victoria’s Secret. Oare care să fie secretul acestui brand?

În primul rând este vorba de calitate. Calitatea a trecut proba timpului, fiind un brand cunoscut de atâția ani pe piață.

În al doilea rând este vorba despre imaginea pe care și-a creat-o de-a lungului timpului. E o imagine care le inspiră pe femei să aibă încredere în ele, în cine sunt și cum se arată lumii. Chiar și eu mi-am dorit foarte mult să îmi iau lenjerie de la acest brand atunci când am fost în America. Felul în care am fost tratată în magazin, atenția la detalii, rafinamentul pe care l-am găsit în magazin, în cabina de probă, atenția care mi s-a acordat ca și client, m-au făcut să înțeleg de ce este un brand atât de căutat și dorit de femei din lumea întreagă.

Iar nu în ultimul rând este vorba despre modelele produselor: modele bine gândite, cu linii elegante, rafinate, care pun în evidență trupul femeii, îl pun în valoare, indiferent de tipul de corp sau de alte criterii.

Dar oare ce să alegi de Ziua îndrăgostiților?

Să mergi pe clasicul roșu?

Să alegi cumintele roz?

Să fie misteriosul negru?

Iată deja trei criterii de alegere care vorbesc despre propria personalitate, despre vârstă sau despre ceea ce vrei să pui în valoare.

Când vine vorba de materiale și tipurile de lenjerie, oferta este de asemenea diversificată.

Poți alege să fie ceva cu dantelă, știind cât de elegantă, luxoasă aș putea spune, este dantela.

Alege o combinație de dantelă cu bumbac, dacă esti o fire mai practică dar vrei și un pic de rafinament.

Sau poți merge pe bumbac dacă îți dorești ceva ce vei mai purta și după această zi specială, în orice altă împrejurare.

La modelele disponibile imaginația este singura care îți dictează cel mai bine ce să alegi.

Poate fi vorba de un model cuminte, pe care îl poți purta oricând.

Poți alege un model îndrăzneț, cu tot felul de accesorii metalice sau breteluțe.

Sau poți alege un model super decupat dacă forma corpului îți permite acest lucru.

Eu zic că o lenjerie Victoria Secret este o investiție pe termen lung, este o achiziție pe care o poți folosi ori de câte ori simți nevoie de altceva decât rutina obișnuită. E o investiție în încrederea proprie. Alege cu încredere! Pentru că meriți!

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: