Oferă copiilor de Paște cadouri cu roți

Voi dăruiți cadouri copiilor cu ocazia sărbătorilor de Paște?

La noi în familie copiii așteaptă Iepurașul sub o formă sau alta.

Adevărul este că Paștele e o sărbătoare a primăverii și, vrem nu vrem, primăvara tot cumpărăm lucruri noi pentru copii.

Au copiii ăștia așa un obicei ca peste iarnă să se lungească brusc. Ies din iarnă cu hainele mai scurte, cu încălțămintea mai mică de zici că au intrat toate la apă.

La fel se întâmplă, desigur, și cu accesoriile cu roți. Ce copil nu are un întreg depozit sportiv la el acasă? Sau ar trebui să aibă.

Pentru că, se știe, copiii nu se pot hotărî la un singur accesoriu sportiv. Nu. Ei le vor pe toate. Și ce bine că vor.

Copilăria e cea mai bună vârstă pentru a face mișcare, pentru a îndrăgi vreun sport. Cine știe cum este descoperit un viitor campion.

Fiind o familie cu doi băieți, suntem deja cu ochii pe ofertele de primăvară. Pentru că nici mult nu mai este până la Paște e cazul să ne grăbim.

Decathlon lansează campania ”Hai afara, hai la sport!”

În mod cert copilul cel mic are nevoie de o trotinetă.

Am ochit deja o trotinetă cochetă dar și ușoară. Știu prea bine faptul că, atunci când copilul se satură de mers pe trotinetă tot eu va trebui să o car, așa că e musai să nu îmi pună mușchii la încercare.

Trotineta pentru copii

Pentru că nu a mai mers până acum, o trotinetă cu frână  cred că i s-ar potrivi cel mai bine. Sistemul dublu de frânare îi va oferi siguranță, mai ales că nu are experiență. Roata mai mare din față oferă o viteză bună de deplasare. Partea bună este că piesele pot fi înlocuite tot în magazinele Decathlon.

Media 0

 

 

Role Fitness Fit 5 Albastru Copii 

Atât pentru copilul cel mic cât și pentru cel mare câte o pereche de role sunt absolut necesare. Rolele acestea sunt ideale pentru începători, au aderență bună la deplasare și sunt ideale pentru distanțe lungi. Oferă confort, copiii având obiceiul de a sta pe role chiar și câteva ore bune.

La fel ca și în cazul trotinetelor, Decathlon oferă piese de schimb precum și service. Astfel pot fi schimbate roțile sau frâna de câte ori este cazul.

Media 0

 

Prima bicicleta nu se uită niciodată

Orice copil își dorește la un moment dat o bicicletă cu care să zboare ca un erou din desene animate.

Dar până învață să zboare, copilul are nevoie de o bicicletă stabilă, de calitate, pe care să învețe să meargă în siguranță.  Recomand o bicicletă de 16 inch,  concepută pentru inițiere, rezistentă la aventurile micului ciclist.

Media 0

 

Copiii vă vor mulțumi dacă le oferiți cadouri cu …roți.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: