De patru ani impreuna

Dragul meu copil, de patru ani ma trezesc cu zambetul tau alaturi, de patru ani resprir si traiesc prin tine si pentru tine. De patru ani invat zi de zi ce inseamna sa iubesti, sa fii fericit, sa vezi lumea cu ochi sinceri si inocenti de copil. De patru ani mi-ai deschis un drum ale carui carari sunt necunoscute dar pe care ma indrumi tu, fara teama, fara prejudecati. Ne sprijinim reciproc, ne sustinem si ne ridicam. Oricat de greu mi-ar fi, chipul tau luminos si ochii tai scanteietori ma fac sa simt ca orice efort merita, ca toate greutatile trec dar zambetul tau ramane sa imi dea putere.

La multi ani puiul meu , sa fii fericit, sa ai parte de bucurii si intamplari frumoase, sa razbati in viata cu acelasi zambet si aceeasi fata senina si luminoasa, sa raspandesti veselie in jurul tau asa cum o faci acum, la cei patru anisori ai tai!

Te iubeste mama si te imbratiseaza!

This slideshow requires JavaScript.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: