Zi de sarbatoare pentru Mihail si multumiri

  “Sa multumim in toate si pentru toate.”

Zilele trecute m-am hotarat sa imi notez intr-un caiet propriile motive de multumire, persoanele carora ar trebui sa le multumesc si ar trebui sa le fiu recunoscatoare pentru ca sunt in viata mea si ma insotesc zi de zi.

Din fericire cel caruia ii multumesc din suflet pentru ca este alaturi de mine la bine si la greu este dragul meu Mihail, sotul pe care soarta mi l-a scos in cale acum 7 ani si alaturi de care sunt alaturi de atunci neintrerupt.

Iti multumesc dragul meu pentru ca imi esti alaturi, pentru ca stii sa ma temperezi atunci cand imi iau avant, pentru ca stii sa ma ridici atunci cand moralul meu coboara la cote apropiate de zero, iti multumesc ca stii sa pastrezi echilibrul in toate si pentru ca optimismul tau de neclinitit ma face sa vad ca intotdeauna exista o solutie chiar si atunci cand credeam ca am ajuns la capatul drumului. Iti multumesc pentru minunea ce ne lumineaza zilele, numita Dante.

La multi ani dragul meu in zi de sfanta sarbatoare!

Am gasit pe blogul Irinei , http://dulcecasa.blogspot.ro/ ideea de a aduce in atentia noastra proprie dar si a altora faptul ca luna noiembrie poate fi luna multumirilor, luna in care sa ne amintim in fiecare zi un motiv pentru care trebuie sa fim recunoscatori ca suntem ceea ce suntem. Mi-a placut mult ideea si voi incerca sa notez cat mai multe astfel de motive de multumire. Face bine si va invit sa incercati. Va veti simti mult mai bogati dupa acest exercitiu.
Spor!

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

2 thoughts on “Zi de sarbatoare pentru Mihail si multumiri

 • November 8, 2017 at 12:42 pm
  Permalink

  Aaaa, gânduri vechi ce vor fi noi mereu, dar uite ca ai actualizat cu o poza noua asa cum merita. Sa-ti traiasca Mihail si voi toti pe langa el!

  Reply
  • November 8, 2017 at 7:33 pm
   Permalink

   Multumim tare mult!

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: