Felicitari sosite cu drag

Inca din vara Dante si-a facut un obicei: acela de a cauta in cutia postala si de a astepta sa vina si pentru el o scrisorica. Isi imagina el ca noi, adultii, primim cine stie ce bucurii in cutia magica. Daca ar si el ca acelea sunt facturi… Mama mea, vazandu-l atat de necajit, a intrat in jocul lui si, intr-o zi, pe cand dormea, i-a pus in cutia postala o harta asezata frumos intr-un plic. Mare bucurie a fost pe copil cand a fost anuntant ca a venit si la el Posta.

De atunci a mai urmarit el cutia postala dar nici o scrisorica nu a mai poposit in ea. Pana acum… Spiritul Craciunului a adus mare bucurie copilului meu.

Pentru ca am fost harnicuti si am participat la concursul Cizmulita lui Mos NicolaeClubul Magic ne-a rasplatit cu o frumoasa felicitare sosita pe adresa noastra. Este o felicitare poveste. Poarta in ea bucuria copilariei, magia povestilor, indemanarea unor fete talentate, simbolurile iernii. Un pinguin sta de straja la fereastra iernii, un ren vestitor de daruri se zareste in spatele ferestrei, pe spatele felicitarii sunt urari frumoase si din inima.  Multumim din suflet fetelor!

Fotografie-1013 Fotografie-1018 Fotografie-1019 Fotografie-1021

O a doua felicitare a sosit de la draga noastra prietena, Amy, autoarea unor minunate lucrari pe care le impartaseste cu noi in frumoase Creatii Manuale. Este o felicitare delicata, cu un ingeras asa cum si-l imagineaza, cred, un copil cu inima curata. Dante a fost incantat de acest ingeras poposit langa bradul nostru de Craciun.

Fotografie-1016 Fotografie-1017

Dar surprizele nu s-au terminat aici. Tot draga de Amy a fost mesagerul lui Mos Craciun care i-a trimis lui Dante o scrisoare adresata lui si numai lui. E o scrisoare al carei model il puteti gasi pe site-ul Casuta Copiilor, de unde o puteti printa, aseza frumos intr-un plic si puteti face o bucurie micutilor vostri sau altor copilasi ce vor fi impresionati cu adevarat.

Fotografie-1045 Fotografie-1046

Multumim Amy pentru aceste bucurii atat de frumoase!

Tuturor va trimite Dante un pupic in semn de multumire!

Fotografie-1039

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: