Sanie din cutie de carton – craft pentru copii

De cand particip la Provocarile Verzi am invatat ca din orice se poate realiza o mica opera de arta sau o jucarie pentru copil.

Tema acestei luni, Darul Verde, este foarte ofertanta. Se poate face orice din orice, ca sa zic asa. Nu imi propusesem sa realizez ceva anume dar inspiratia a venit singura atunci cand Dante, vazand o frumoasa cutie de biscuiti, goala, m-a intrebat ce putem face din ea. Primul gand a fost sa facem un autobuz, era cel mai evident. Dar m-am gandit ca si mai frumos ar fi sa facem o saniuta, e mai de sezon.

M-am gandit, mi-am imaginat, am dat o mica cautare pe internet si norocul mi-a scos in cale imediat un blog cu niste creatii superbe, toate realizate din materiale reciclabile.

Am vazut saniuta si mi-a placut enorm. M-am apucat imediat de lucru. Nu a fost usor, am lucrat doua zile la decupat, decorat, desenat, colorat, realizarea micutelor cadouri. Dar in final a meritat. Saniuta noastra arata ca in povesti, sub bradul de Craciun. Dante a indragit-o ca pe o noua jucarie poposita la noi in casa, o apreciaza ca pe un dar de valoare din partea mamei lui. Este Darul meu Verde pentru copilul meu.

  Pentru ca nu am reusit sa fac poze din timpul lucrului, pe site-ul amintit va puteti face o idee cam cum se poate realiza.

Mos Craciunul meu (pe care il am de multi multi ani si nu m-am indurat sa il fac pierdut) s-a instalat comod in saniuta, a luat haturile argintii in maini si a pornit sa imparta cadouri tuturor.

Fotografie-1050 Fotografie-1051 Fotografie-1052 Fotografie-1053 Fotografie-1054 Fotografie-1055 Fotografie-1056 Fotografie-1057 Fotografie-1058 Fotografie-1059 Fotografie-1060 Fotografie-1061 Fotografie-1063 Fotografie-1064 Fotografie-1065 Fotografie-1066 Fotografie-1067

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: