Poveste de iarna in imagini. by Dante.

Desenul este inca un limbaj de exprimare pentru  Dante. Pentru a spune ceea ce simte in legatura cu sarbatorile de iarna s-a jucat facandu-si propria carticia. El a facut desenele si mi-a dictat cuvintele. Joaca nu s-a petrecut stand linistiti la masa, ci in timp ce eu gospodaream si eram cu mainile pline de faina. De aceea si scrisul meu “caligrafic”. Dar nici numai conteaza asta, importanta e carticica si povestea in sine.

Cu ocazia asta va urez si eu, impreuna cu Dante, un Craciun Fericit, liniste in case si in suflete si prieteni dragi la masa voastra! Sa va rasune casa de colinde, de glasuri cristaline de copii si inima sa vibreze de iubire si speranta! Mos Craciun sa va gaseasca pe fiecare in parte cu cate un dar care sa va bucure si sa va aduca zambete! 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.