Oscilari feminine

oscilariCând sunt afara vreau în casa: ba e prea cald, ba e prea frig, bate vântul, ba nu, e prea soare.

Când sunt în casa vreau afara: m-am plictisit între patru pereti, numai vreau sa stau în fata laptopului, nu am chef de nimic, as respira niste aer.

Citesc o carte. Dar parca as intra putin pe  internet.

Navighez pe internet si ma gândesc ca mai am câteva pagini din cartea interesanta ce ma asteapta cuminte.

Ma uit la un film dar mintea îmi zboara catre nu stiu ce planuri de viitor. Daca e comedie as vrea o drama. Daca e drama parca as râde un pic.

Mi-e somn, ma duc în pat si încep sa ma gândesc la toate câte nu le-am facut sau pe care le voi face. Construiesc si darâm imperii rechemând somnul buclucas.

As pleca. Ba as sta. M-as duce. Ba m-as întoarce. As face aia. Ba cealalta pare mai interesanta.

Uneori am impresia ca sunt eu defecta. Dar rând dupa rând, blog dupa blog, carte dupa carte, toate îmi spun un singur lucru: sunt doar femeie.

Nestatornicie numele tau este femeie. Sau era invers? Tot pe acolo.

Ma asez mai confortabil în bucata mea de spatiu si încerc sa ma relaxez spunându-mi ca aici trebuie sa fiu si asta vreau cu adevarat sa fac si nu altceva :). Nu, nu e usor dar probabil la un moment dat voi învata deplin sa fac si asta :).

Voua va iese, doamnelor, acest exercitiu?

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.