Jurnal de eu XIII

Astazi, 19 septembrie – astept cu nerabdare weekendul. E prima data dupa multi ani când astept si eu weekendul si probabil voi si simti ca sunt zile libere. Dupa o saptamâna de scoala, de organizare si trezit în forta dimineata, ne resimtim amândoi: mama si copil.

Afara e o zi frumoasa de toamna, asa cum imi amintesc eu zilele de septembrie, primele zile de scoala. Doar ca acum le privesc din perspectiva adultului preocupat de binele puiului de om pe care îl are în grija spre îndrumare.

A fost o saptamâna plina de întâmplari frumoase, fiecare zi altfel, fiecare zi cu alte învataminte si experiente.

Despre primele zile de scoala si toate cele necesare voi scrie curaând, Deocamdata ne obisnuim cu rutina zilnica si ne adaptam la noul program.

O surpriza placuta am avut de la Himalaya care aniverseaza 20 de ani, ocazie cu care mi-au facut cadou o cutie de produse numai bune pentru toamna ce vine, inclusiv o carticica de colorat pentru Dante despre Secretul plantelor. De unde rezulta ca participarea la concursuri îti poate aduce beneficii si atunci când nu te astepti, nu doar sub forma de premii asteptate.

Un strop de tristete mi-a fost strecurat dinspre online. Un grup drag mie s-a închis lasând un gust neplacut membrilor. Care membri s-au mobilizat si si-au deschis casuta noua si sper eu vesela si placuta. Nu stiu daca timpul îmi va mai permite sa ma joc cu cele 12 cuvinte, daca temele de luni îmi vor mai inspira scrierile, dar în masura în care acest lucru se va putea voi raspunde provocarilor propuse.

O alta bucurie este faptul ca în sfârsit am si eu masa mea de lucru. E o masa îndelung dorita si visata. Acum am locul meu de cafea, de creatie si scris. Am cumparat-o de la un magazin din apropiere, ne-a costat doar 130 de lei si se potriveste perfect pentru sufragerie. O iubesc :).

Se poate spune ca am avut o saptamâna de tinut minte. Iar weekendul se anunta la fel de bogat în activitati. Ceea ce va doresc si voua!

 

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: