Partenerii – sursa de inspiratie

SuperBlog, Gala, articole, deadline, creativitate, inspiratie. Nasa, Natural, Dana, America, Emilentul, Oita. Însiruire de cuvinte. Fara sens pentru privitorii din multime. Cu sens pentru cei aflati dincolo de cortina, pe scena SuperBlog. Aplauze va rog! Urmeaza Ziua lor. Cum, ati uitat? E ziua aceea în care celebram. Ce? Munca, perseverenta, îndârjirea, dorinta de reusita, succesul. Sa nu spuneti ca nu ati stiut!

Doar nu credeati ca tot angrenajul asta se misca de la sine. Ca si în viata, orice actiune are în spate unul sau mai multi parteneri. Parteneri media sau bloggeri parteneri, oricum s-ar numi ei, e timpul sa le dedicam si lor o zi. Ziua Partenerului SuperBlog va deveni traditie de azi înainte. E oficial.

Asadar pregatiti cuvintele! Nu, nu acelea prescurtate, scrise în goana sau care au uitat româneste. Amintiti-va: românii stiu româneste. Se poate? Azi nu veniti cu greseli gramaticale va rog! Nu se face asa ceva.

Folositi-le cu masura si bucurie, jucati-va cu ele cum simtiti si cum credeti dar nu uitati sa îndrazniti, sa visati si sa acceptati ca visele devin realitate. Azi e ziua în care orice vis este permis. E ziua în care America e doar la o aruncatura de gând.

E ziua în care sexul slab devine puternic, capabil sa treaca orice obstacol si, mai ales, stie sa se bucure de reusita. Da, cu voi vorbesc doamnelor. Pentru ca e si ziua în care femeile  senzationale   se simt asa si pentru ca exista o comunitate ce vorbeste lumii despre asta.

E ziua în care radioul e ca un Lynx ce se furiseaza în minte si în suflete cu informatii si muzica.

parteneri-media

Da, e ziua de azi, de mâine si de acum încolo, e prima zi din restul zilelor, cea în care ne promitem ca exemplele celor aflati în galeria de 10 sa nu treaca neobservate, ne promitem ca, atunci când simtim ca inspiratia, creativitatea sau motivatia sunt de negasit, sa aruncam o privire la cei ce le-au gasit, folosit dar, mai ales, au reusit.

E ziua în care nu uitam sa multumim pentru imold, nu uitam sa spunem lumii prin ceea ce facem despre oamenii care ne-au inspirat, sustinut si impulsionat. Pentru ca exemplele duse mai departe prin fapte devin modele de urmat.

 

header_vechiAsta pentru ca, desi e ultimul articol din SpringSuper Blog 2015, aventura continua cu editia de toamna si apoi iar primavara si tot asa.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: