Cu masina la imprumut

Tot auzim de ceva ani încoace ca suntem în criza, ca nu reusim sa mai scapam de criza, ca traim domnule niste vremuri asa de grele ca nu se mai poate. Bine, recunosc, si eu subscriu de multe acestor informatii, mai ales atunci când vântul nu îsi gaseste alt adapost mai bun decât prin buzunarele mele.

Dar, daca mai luam si noi câte o carte în mâna, în special literatura clasica, fie ea autohtona sau nu, când citim despre cum traiau oamenii în vremurile trecute, la câte lipsuri si provocari erau si ei nevoiti sa faca fata, parca ne dam seama ca nu traim timpuri chiar atât de negre.

De fapt, dintotdeauna oamenii au cautat si au gasit solutii de supravietuire. Fie ca au dus-o mai usor sau mai greu, tot au fost nevoiti sa gaseasca modalitati prin care sa îsi asigure traiul de zi cu zi. Astazi, pe lânga traiul de zi cu zi ne permitem sa ne zbatem pentru a ne asigura si confortul, ceea ce nu e putin lucru totusi.

Solutii de a face rost de bani s-au gasit si atunci se gasesc si acum. Sigur, în vremurile trecute nu erau nici garantate nici sigure. Nu stiai daca, împrumutând bani de la bogatul satului nu te trezeai mai apoi cu niste dobânzi de nu le puteai duce. Astazi sunt o multime de mijloace prin care poti iesi din impas.

Pe lânga de acum consacratele case de amanet unde îti poti lasa nu doar bijuteriile mostenite sau cumparate ci, mai nou si gadgeturile din dotare, am descoperit ca si masina îti poate veni în ajutor la o nevoie. Sa iei un imprumut cu masina poate parea putin ciudat dar este posibil. Totusi împrumuturile de acest fel sunt garantate de catre BNR, ceea ce arata ca totul este perfect legal. Îti lasi masina în siguranta si pleci cu banii. Simplu, nu? Asa cum alta data oamenii îsi dadeau la schimb boii pentru a face rost de bani, neavând garantia ca îi vor mai primi si înapoi, astazi îti poti lasa masina dar având garantia ca o vei primi înapoi în buna stare.

Atlanta-title-pawn-300x300

Cumva, vremurile sunt cam la fel, doar mijloacele de exprimare si tranzactionare se schimba de-a lungul timpului. Se perfectioneaza, se modernizeaza, astfel încât omului sa îi fie bine.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: