Jucarii fel de fel

Se apropie ziua de nastere a copilului meu si, ca de fiecare data, ne gândim din vreme ce anume i s-ar potrivi cel mai bine pentru vârsta lui. Vârsta de 7 ani este un pic dificila în ceea ce priveste preferintele pentru jucarii, fiind cumva între interesul pentru jucariile copilariiei si preocuparile pentru noua sa viata de scolar.

Dar atunci când spui jucarii copii te gândesti la o gama foarte larga de produse, asa ca avem întotdeauna de unde alege indiferent de vârsta copilului.  Pentru ca a colinda prin magazine poate fi derutant si destul de complicat sa gasesti ceva potrivit, un magazin online este mult mai potrivit si comod.

Pentru moment este destul de setat pe Lego si am primit chiar comanda precisa: vrea un Lego Star Wars. Magazinul Toys Plaza ofera o gama larga de jocuri Lego originale, asa cum îsi doresc toti baieteii din ziua de azi.

lego star wars

Sigur, va trebui sa ne gândim si la jucarii bebelusi pentru ca, în asteptarea fratiorului mai mic, nazdravanul nostru a început sa faca inventarul jucariilor pe care le-a avut   si a hotarât ca trebuie sa mai cumparam. Mie una îmi plac foarte mult jucariile din lemn si de aceea ramân multa vreme uitându-ma la acestea si încercând sa aleg cele mai potrivite jucarii. Dar gama de jucarii pentru vârste foarte mici este destul de mare si avem de unde alege, jucarii care sa stimuleze interesul celui mic, frumos colorate dar care sa îi dezvolte si anumite abilitati, potrivite vârstei lui.

pinguin lemn

Cum în familia noastra s-a nascut de curând si o finuta, gama de jucarii fete nu este nici ea neglijata.  Mi-a atras atentia o trasurica cu Hello Kitty si Unicorn, o combinatie cu siguranta îndragita de fetite.

hello kitty

Desi a început scoala, copilul meu tot îsi doreste sa se joace si mai ales sa creeze. De aceea jucariile creative, seturile de plastilina din care îi place foarte mult sa modeleze, fiind o modalitate excelenta de relaxare, sunt în continuare printre preferatele lui. Dar si ale mele, alegând de multe ori, atunci când vreau sa fac un cadou unui copil de ziua lui sau alta ocazie, sa îi ofer un set de creatie cu care sunt sigura ca se va juca, toti copiii adorând sa modeleze, sa picteze, sa îsi exprime creativitatea.

plastelina

Asa cum îi spune si numele Toys Plaza este locul potrivit în care sa poposesti pentru a achizitiona jucarii atât pentru copiii tai cât si pentru ceilalti copii, mai ales ca se apropie si sarbatorile de iarna iar cadourile vor fi una din preocuparile de sezon.

www.toysplaza.ro

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: