Concurs – Micii cunoscatori ai atingerilor delicate

Dragostea este sentimentul cel mai important pe care trebuie sa il cunoasca si sa il simta in primul rand orice nou nascut. Dragostea se manifesta in multe feluri, fiecare parinte oferind-o cum stie el mai bine, incercand sa faca tot ce este mai bine pentru a asigura confortul fizic si psihic al puiului de om.

Unul dintre aceste conforturi il reprezinta un somn linistit. Cu totii stim cat este de neplacut sa ne trezim in miez de noape si sa mergem la baie, tocmai cand somnul este mai dulce. Cam asa este si in lumea mica dar atat de complexa a bebelusilor. Orice mama isi doreste ca micutul ei odata adormit sa ii asigure si ei linistea si odihna, mai ales noaptea, pentru cel putin trei ore. Nu este deloc placut nici pentru mama, dar mai ales pentru copil, sa se trezeasca in toiul noptii din cauza disconfortului cauzat de umezeala, iritatie, sau chiar hainute ude.

Preocuparea continua a celor de la Pampers pentru confortul bebelusilor a dus, in urma unor studii serioase, la crearea unui scutec bazat pe aceste concepte: al confortului si al dragostei. Iar atingerea delicata din partea parintilor este unul din modul preferat de catre bebelusi prin care ei percep dragostea. Atingerea delicata nu doar prin mangaierea propriuzisa ci si prin obiectele cu care intra in contact: hainute, scutece, jucarii.

NoulPampers Premium Care cu protecţie de 5 stele pentru piele este perfect pentru fiecare Mic Cunoscător al Atingerilor Delicate.

Este făcut din cele mai bune materiale,  fine ca mătasea, ca o mângâiere pe pielea bebelușului. Este dotat cu un strat interior care asigură circulația permanentă a aerului în scutec, pentru ca pielea bebelușului să fie protejată și să poată simți toate mângâierile tale. În plus, benzile laterale elastice te ajută să îți învălui bebelușul cu dragoste.

soft_9235

Imaginea de mai jos evidentiaza clar diferenta dintre un scutec normal si un scutec Pampers Premium  Care cu canale magice, menite sa mentina scutecul uscat timp indelungat.

scutec premiumAm testat noile Scutece de 5 stele si pot spune ca noptile noastre sunt lipsite de grija schimbarii scutecului, de trezirile din cauza disconfortului cauzat de urinarea abundenta a lui Horia, hranit exclusiv la san.

_MG_4436

Pentru ca vreau sa impartasesc si cu voi acest mic secret al noptilor linistite, Pampers ofera pentru 15 cititori ai blogului meu cate un pachet de scutece Premium Care, dupa cum urmeaza: 5 pachete numarul 1, 5 pachete numarul 2 si 5 pachete numarul 3.

Conditiile de participare la concurs sunt:

– sa lasati un comentariu la acest articol in care sa ne spuneti ce numar de Pampers se potriveste micutului vostru.

– dupa primirea pachetului sa lasati un comentariu despre impresia pe care v-au facut-o noile scutece Premium pe pagina de FaceBook a companiei Pampers .

Castigatorii vor fi stabiliti in ordinea cronologica a participarii, respectiv primii 5 care doresc numarul 1, primii 5 care doresc nr 2 si primii 5 care doresc numarul 3.  De asemenea castigatorii vor fi contactati pe email pentru detalii privind livrarea premiului.

378779_Front.pdf

 

Va doresc nopti linistite dragi parinti si Campioni ai atingerilor delicate sanatosi si voiosi!

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.