E cu iubire si inimioare

Mi-am amintit ca se apropie Sf Valentin si Dragobetele, sarbatori cu inimioare si iubire. Mi-am mai amintit si de multimea de activitati pe aceasta tema pe care le-am avut anul trecut, o saptamana intreaga cu o alta creatie.

Anul asta e cu iubire altfel, impartita la doi, dar si cu imbarbatare sa treaca raceala, gripa sau ce o fi ea de si-a facut aparitia la noi in casa. Ma incearca niste simptome, dar eu le rog frumos sa plece, sa se transforme mai bine in ghiocei si sa bucure oamenii. Sper sa ma si auda.

Eu oricum ma tratez cu ceaiuri, citrice, kiwi, muzica linistita si oameni buni. Dar mai ales gandurile ma straduiesc sa le tin pozitive.

Gata, ca am nadusit, mi am pus pe mine mai multe cojoace, sa fie si sa alunge febra si durerile de oase. Sa fie de folos zic!

Si ca sa ma bucur imi amintesc de inimioare:

galeria inimioarelor

felicitari cu inimioare

inimioare din sarma si sfoara

tablou scrap cu inimioara quilling

con din inimioare

inimioare din fetru

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: