Nisipul kinetic si Horia

După ce am citit la Cristina Oțel despre activitati senzoriale desfasurate in cadrul spatiului Lumea lui MOMO, mi-am făcut curaj si am scos si eu la joaca nisipul kinetic.

Am adunat cu nerabdare cateva forme ce se pretau modelajul in nisip, am scos punga, am pregatit o tava si … imi imaginam deja cat de frumos ne vom jucat toti trei, cum va fi Horia incantat si va modela frumos cu manutele si formele in nisip.

Ce a iesit de fapt?

Incantare si bucurie din partea mea si a lui Dante si un soi de mârâit si sâsâit din partea lui Horia care nu a fost deloc incantat de atingerea nisipului :))). Bonus niste ciorapei plini de nisip.

Dar partea buna este ca s-a amuzat si el de curgerea acestuia, a privit curios cum nisipul lua diverse forme, cum obiectele apareau si dispareau dintre particulele magice.

Important e că ne-am distrat, ne-am jucat de-a paleontologii (cum o făceam cu ceva ani in urmă) si cu siguranta vom repeta joaca. Sigur pana la urma se va obisnui si Horia cu textura nisipului.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

4 thoughts on “Nisipul kinetic si Horia

 • May 26, 2017 at 1:29 pm
  Permalink

  Ce frumos vă jucaţi voi. Sunt foarte curioasă cum e nisipul ăsta. Poate găsesc şi-mi iau şi eu.

  Reply
  • May 26, 2017 at 6:40 pm
   Permalink

   e bestial . cica are particule de magnet in el si de aceea sta asa lipit. iar la joaca e perfect.

   Reply
 • May 27, 2017 at 7:37 pm
  Permalink

  Vali, habar nu aveam de nisipul asta. Cred ca lui Mihnea i-ar plăcea si acuma☺ Ma mir de Horia, uite ca nu toti copiii sunt topiti dupa nisip…

  Reply
  • May 28, 2017 at 1:52 pm
   Permalink

   sigur i ar placea si lui mihnea.
   la horia e doar o etapa, sigur ii va placea pe viitor.

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: