Aslavital Mineralactiv – nouă gamă de produse Farmec

”Produsele din gama Aslavital Mineralactiv, create toate pe baza argilei 100% naturale, netratate chimic, în componența căreia se regăsesc peste 20 minerale naturale, soluționează problemele distincte ale tenului, în special ale celor sensibile, ușor iritabile, și se adresează persoanelor cu vârste cuprinse între 25 și 40-55 ani.”

Aproape că nu ar mai conta celelalte proprietăți ale unor produse dacă din start înțeleg că sunt pentru persoanele de peste 40 de ani. Asta e, de câțiva ani mă încadrez și eu la această categorie de vârstă și mi se pare foarte important să accept și să acționez conform acestui fapt.

Deși de multe ori spunem că ieșim din casă să luăm o gură de aer curat, adevărul că este că aerul orașului este oricum numai curat nu. Poluarea ne intră în toți porii și cei mai expuși pori sunt fix cei ai feței.

Dacă acum niște ani nu îmi făceam deloc griji de acest aspect, neacordând nici o importanță înfrumusețării feței iar de îngrijire cu greu pot zice că aveam o rutină, acum lucrurile s-au schimbat radical.

Deși am doi copii și timpul meu este mereu la limită, foarte rar uit să îmi fac ritualul de îngrijire zilnică. Nici dacă pic de oboseală și adorm în mijlocul poveștii, după o oră mă trezesc și mă duc la baie pentru a mă spăla pe dinți și a-mi curăța fața, a o pregăti de noapte și a o proteja de tot ce a avut de înfruntat peste zi.

Pentru că am ajuns la o vârstă la care îmi permit să  dau și sfaturi, am să vă povestesc în ce constă acest ritual și ce tip de produse folosesc.

În primul rând folosesc o apă micelară care să îmi curețe foarte bine tenul de impurități. Apa micelară mi se pare invenția secolului prin faptul că micelele din compoziție acționează ca un magnet și atrag pe discul demachiant toate chestiile invizibile și dăunătoare, toate particulele de produse de infrumusețare pe care le folosim peste zi.

Urmează apoi un ser hidratant cu colagen care prin concentrația lui aduce un aport important de substanțe benefice pielii, fiind absorbit imediat.

Crema hidratantă vine să hrănească și pielea peste noapte și să o mențină hidratată și moale.

Săptămânal folosesc fiole pentru regenerare celulară, elixir antirid sau mască pentru față pentru o curățare mai profundă cu efect de durată.

De curând Farmec a lansat o gamă de produse perfect potrivite acestui ritual al meu. Având în vedere că această gamă este  disponibilă în magazinele de brand Gerovital şi Farmec, în magazinul online www.farmec.ro, dar și în hypermarketuri, supermarketuri și magazinele de specialitate din țară este ușor de găsit și de pus la treabă imediat.

Eu sunt atrasă de produsele antirid cum ar fi elixirul antirid și antipoluare și fiolele cu colagen Aslavital Mineralactiv. Dar cel mai mult și mai mult îmi face cu ochiul crema de netezire riduri de noapte, care previn îmbătrânirea cutanată, susține regenerarea celulară naturală asigură creșterea elasicității pielii.

Spuneam că în ritualul de îngrijire săptămânal intră și o mască iar Masca detoxifiantă cu cărbune peel off și Pudra de Argilă mi se par ideale.

Mai precis este vorba despre masca din această  prima gama românească creată pe baza argilei 100% naturale, provenită din Munții Pădurea Craiului care are o întreagă paletă de beneficii:

  • degresantă
  • antiseptică și  antibacteriană
  • cicatrizantă
  • remineralizant eficient, fiind un amestec complex de silicaţi de aluminiu şi având în compoziţie oxizi de aluminiu, fier, magneziu, calciu, oxizi alcalini, anhidridă titanică, oligoelemente
  • revigorează celulele
  • absoarbe impuritățile
  • regenerează și stimulează procesele de reparare a tegumentelor
  • remineralizează și tonifiază.

 

Ce aș mai introduce eu în ritualul meu din această gamă este Crema hidratantă antipoluare tocmai pentru a-mi proteja peste zi fața și pentru a înfrunta cu bine nu doar intemperiile vremii ci și ale vremurilor pe care le trăim.

SuperBlog 2018 proba 21

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: