Divizia de acoperisuri iti salveaza casa

Cu toții știm cum desenează un copil o casă: un pătrat și un triunghi așezat cuminte deasupra. Pare ceva simplu și totuși această formă are o semnificație aparte, s-au scris studii despre cum să interpretezi un  astfel de desen, psihologul îți poate spune multe despre copilul din fața lui care a desenat desenul respectiv.

În inima noastră purtăm mereu cu noi imaginea aceea a casei, a stabilității, a acoperișului deasupra capului, a siguranței și căldurii, a lui acasă.

Așa s-a întâmplat și cu Ana și Marian când au vrut să își facă o casă a lor. Nu conta ce fel de casă să fie, important era să își facă un cuib. Visau la acest loc de ani de zile, munciseră din greu pentru asta iar acum venise momentul să își împlinească visul. Din nefericire nu întotdeauna munca de ani de zile aduce și un sac de bani încât să poți lua o casă la cheie așa cum vedem în filme. Așa că s-au mulțumit și ei cu o casă ce necesita serioase lucrări de reparații, de reconstrucție, de îmbunătățire.

Dar pentru că nu aveau unde să stea și-au amenajat în mare grabă un dormitor și o bucătărie de vară urmând ca până venea frigul să reușească să termine tot ce aveau de făcut.

Nopțile de vară sunt calde, plăcute, dar somnul vine repede când muncești o zi întreagă. Totuși nu chiar atât de profund încât să nu se trezească în toiul nopții din cauza unor zgomote suspecte:

-Ne-au călcat hoții! Marian, trezeste-te!

-Ce hoți visezi? Ce să ne fure? Scândurile vechi?

-Da, ai dreptate. Și totuși, ce se aude?

Zgomote ciudate se auzeau de peste tot. Parcă erau niște zgârieturi, uneori și bufnituri, urmate de … hei, dar astea sunt miorlăituri.

Au ieșit amândoi afară să vadă ce se petrece. În grădină nu părea să fie nimeni dar zgomotele parcă tot se auzeau. Nu au făcut doi pași că o bufnitură s-a auzit chiar în fața lor. Însoțită de o țiglă ceramică ce s-a făcut praf la picioarele Anei.

S-au uitat îngroziți în sus și… o divizie de pisici își făceau spectacolul nocturn pe acoperișul casei lor. Iar țiglele zburau care încotro în funcție de cum se mișcau și blănoasele.

-Hei, sunt doar niște pisici. Nu e nimic grav. Hai să dormim!

Dar somnul a devenit o iluzie. Seară de seară concertul de pe acoperiș își lăsa urmele în grădină: țigle sparte, bucăți de metal desprinse, bucăți de scânduri rupte.

 

De parcă asta nu era de ajuns, pe lângă divizia de pisici într-una din seri a venit și divizia de picături de ploaie. Apa curgea în casă prin toate găurile iar totul în jur devenise un dezastru. Nici măcar dormitorul lor care părea mai trainic și mai ferit de intemperii nu scăpase.

-Gata, m-am săturat, spuse Marian. Mâine sun la Divizia de acoperișuri.

-Divizia de acoperișuri? Nu am mai auzit așa ceva. Eu am auzit în ultimele nopți doar divizia de pisici. Iar acum divizia ploii.

Divizia de acoperișuri oferă cel mai bun preț pentru calitatea solicitată și servicii de consultanță în achiziții, livrare la domiciliu, garanție și certificate de calitate.  Pe Vindem-ieftin.ro găsim toate detaliile. Uite, hai să ne uităm pe laptop și să vedem ce putem cumpăra și de ce e bine să cumpărăm de aici.

Așa au aflat că:

  • poți cumpăra totul dintr-un singur loc.
  • nu trebuie să mai alergi prin depozite pentru a alege țevi, sistem pluvial, accesorii
  • beneficiezi de consultață gratuită putând să pui cele mai trăznite întrebări, chiar și ”care este cel mai rezistent acoperiș pentu dansul pisicilor?”
  • marfa ajunge de la producător direct la client, ambalată și transportată în condiții optime, evitându-se costurile de manipulare și depozitare suplimentară
  • clietul primește exact ce dorește.

Dar oare noi ce ne dorim? se întrebau cei doi.

Să fie țiglă din asta roșie oare?

Nuuu, în nici un caz. Nu vroiau să mai audă de ceramică, de țiglă ceramică. Deși în ziua de azi țigla ceramică este mult diferită de cea din trecut, mult mai rezistentă, bine prinsă, în culori atractive.

Era clar totuși că optau pentru țiglă metalică. Țigla metalică e mai ușoară, se montează mai ușor, nu se desprinde sub lăbuțele pisicilor sau a picăturilor de ploaie. Bine, picăturile de ploaie ar putea face puncte de rugină dar straturile de vopsea de protecție sunt un bun scut împotriva intemperiilor naturii.

-Hei, să nu uităm și de un sistem pluvial! Nu vreau  ca apa de poaie să ne facă iar necazuri. Uite, tot aici în magazin găsim.

-Da, țigla metalică Bilka pare cea mai bună soluție. Oferta de acoperișuri este variată dar noi vom alege ce ni se potrivește acum atât ca preț cât și ca nevoie. Măcar pe această țiglă pisicile vor putea zburda în voie, nu vom mai auzi nimic.

Din fericire cei doi au primit și aceperișul la timp, și accesoriile, au avut și banii potriviți pentru a plăti tot ce era neceasr. Ba chiar și-au înscris povestea și la recenzii video, așa de încântați au fost de cum s-a desfășurat operațiunea acoperișul.

SuperBlog 2018 proba 22.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: