Lenjeria modelatoare – un truc modern de frumusete

Din cele mai vechi timpuri femeile au fost preocupate de aspectul corpului lor, de silueta lor și aspectul lor fizic. Standardele de frumusețe s-au schimbat și ele cu timpul, nefiind mereu valabilă același tip  de siluetă. Au fost vremuri în care femeile cu forme erau cele mai apreciate, considerându-se că acelea sunt cele mai fertile.

Au fost însă  și vremuri în care silueta subțire, paloarea în obraji și pielea albă că fârtia erau simbolurile de apartenență a unei anumite clase sociale. Dar toate astea se obțineau cu eforturi deosebite și chiar cu sacrificarea sănătății femeilor.

Din fericire în zilele noastre femeile pot face alegeri conștiente privind silueta lor în acord cu starea de sănătate dar și cu profesia pe care o au. Eu una consider că a te preocupa de aspectul tău și de siluetă nu ar trebui să devină o ocupație exclusivă, de zi cu zi, atâta vreme cât nu asta îți aduce câștigul zilnic. E de înțeles o astfel de preocupare intensă atunci când lucrezi în industria frumuseții, în industria show-bizz sau în altele de profil. O apariție aduce bani buni iar cheltuielile cu întreținerea reprezintă investiție.

Dar, ca o femeie obișnuită ce sunt, consider că e necesar să mă îngrijesc de aspectul în primul rând pentru a-mi menține o stare de sănătate bună dar și în acord cu ceea ce simt și sunt. De altfel nici nu am răbdare să petrec ore întregi pe la saloane. Din păcate însă nici prin sălile de sport nu prea am mai dat în ultima vreme ceea ce este un minus în ceea ce mă privește.

După ce am născut al doilea copil la 40 de ani corpul meu nu s-a mai refăcut cu aceeași rapiditate și ușurință ca la prima naștere. Prin urmare am rămas cu o burtică destul de proeminentă și vizibilă, mușchii find destul de afectați de sarcina mare pe care am avut-o. Recomandarea principală a fost să mă apuc serios de sport dar cum nu prea m-am ținut de asta iată-mă după trei ani jumătate de la naștere tot în același stadiu.

În fiecare iarnă îmi propun să fac ceva în acest sens pentru ca vara să mă găsească cu o siluetă numai bună de îmbrăcat fustițe și rochițe dar rămân doar cu propunerea. Ce e drept am făcut câțiva pași înainte, mi-am cumpărat o bicicletă de fitness dar … cam atât.

Pentru silueta mea de mare ajutor a rămas tot lenjeria modelatoare pe care am folosit-o și după cezariană. Ce e drept eu am folosit doar un tip de lenjerie dar Clessidra.ro vine cu o ofertă mult mai variată de lenjerii, de la cele simple până la  bodyuri sau chiar fullshapere cu picior lung si brate. Aceste lenjerii suntpeciale pentru uz zilnic, post natal sau post operator. Lenjeria modelatoare este ajutorul perfect pentru o silueta fara de cusur la un eveniment sau chiar zi de zi.

Lenjeria este fabricata de cele mai renumite branduri columbiene, lideri mondiali pe piata produselor de modelare corporala având modele cu croiuri si materiale speciale, inovative materiale-powernet si powerfle.

Voi ați folosit astfel de produse?

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: