Plecarea din America

Dimineață am închis ușa casei care ne-a fost “acasă” aproape un an.
In decurs de câteva ore am decolat de doua ori și aterizat de tot atâtea. Am aterizat cu bine in apropiere de Washington. Am avut ceva emoții văzând avioanele alea mici, simțindu-le trepidând la decolare și aterizare, m-a durut rău o ureche la prima aterizare, Horia scâncea și el de dureri de urechi, dar au trecut repede.
Drept sa zic mă așteptam ca in aeroporturi să fie mult mai multă strictețe, îmi imaginam distanță între oameni, băi cu dezinfectant și oameni în costume de cosmonauți care supraveghează totul.
Primul aeroport, cel din Providence, e mic și era puțină activitate.
Dar al doilea, Charlotte, aglomerat, oameni grămadă, cam 80% cu măști.
Horia punea mâinile peste tot, greu să îl ții locului. Ca și la venire, pentru el aeroportul și zborul cu avionul sunt tot niște locuri de joacă.

La un moment dat am pulverizat dezinfectant pe vreo trei scaune iar el s-a dus și s-a lipit fix de al patrulea.


Am trăit și experiența cu muntele de bagaje încărcat în cărucior, mers la hotel cu microbuz, descărcat bagaje, etc. Marriott, bagaje, cărucioare, ajutor – ca in filme dar cu mai mult efort :))).

Ne-am cazat la hotel și am răsuflat ușurați. O pauză de toate e bine venită. Suntem între America și Romania, între ieri și mâine. Pentru câteva ore grijile sunt lăsate deoparte. Am rezolvat și încheiat o mulțime de treburi, până le incepem pe următoarele ne odihnim.
Am avut noroc să avem cu noi mâncarea pregătită de prietena din Bangladesh.
Thank you Quamrun Nessa Rita Moni!

Am făcut o plimbare in jurul hotelului și ne-a întâmpinat o familie de gâște :).
Suntem în the middle of nowhere dar nici nu ne mai forțăm să căutăm ceva de văzut, vizitat. Ne-ar fi plăcut să vedem Casa albă dar știrile nu sunt tocmai liniștite privind zona. Între timp soțul a și adormit, așa că stăm în cameră și ne odihnim.


Mă uit în urmă, la cat de agitată eram când am venit, cat de stresată eram atunci și văd diferența de cum sunt acum: mult mai relaxata, mai obișnuită cu locurile, oamenii, drumurile. Sper să îmi mențin starea de relaxare in continuare.

Mâine urmează zborul spre România. Vă țin la curent.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

2 thoughts on “Plecarea din America

  • June 9, 2020 at 5:12 am
    Permalink

    Drum bun spre…”acasă”. Cred că o vreme veți fi între cele două lumi, cu dor de casa din America. Veți compara totul și din păcate multe vor fi în detrimentul României….am trăit și noi asta. A trecut, ne-am acomodat, deși undeva a rămas mereu un dor de ducă și de mai bine.
    Acomodare ușoară vă doresc și numai bine! Îmbrătișari!

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: