Povestea unei scrisori din Islanda

Poveste. Adevarata. Despre vise si oameni.
Islanda. Acea insula la care ne gandim ca la un loc pe care nu prea il vezi ca destinatie de vacanta.
Noi am vazut insula cand ne-am intors din America, am aterizat pe ea pentru alimentare. Era 3 noaptea si era lumina. Si frig. Dar mi s-a parut fascinanta. Am ramas cu gandul la ea. Se lega cu fascinatia mea pentru conceptul hygge.
Tot cam de doi ani Horia e fascinat de Aurora Boreala.
Anul acesta, in ianuarie, pe grupul Femei imperfecte, am cunoscut o fata care locuieste in … Islanda. E romanca, mutata acolo. O mama extraordinara. Pentru 6 copii. Nu doi, nu trei. 6.
Azi am primit scrisoare din Islanda. Am mai primit eu din multe locuri, dar acum mi s-a parut…wow. Islanda. Uitasem ca imi ceruse adresa si a fost o reala surpriza si bucurie.

Femeia asta minunata, cu atatea responsabilitati, a gasit timp sa imi scrie si sa imi spuna cuvinte care mi-au mers la suflet. Care imi confirma, pe final de an, ca misiunea pe care simt ca o am pe lumea asta este una din cele mai frumoase: sa inspir alte femei.
Draga mea Diana Ramona , iti doresc tot binele din lume si toata puterea de care ai nevoie! Iti multumesc!

Daca nu ati deschis inca Calendarul de Advent de pe blogul meu, sa stiti ca pentru cele care au facut-o a fost o inspiratie. Iata:
“Mi-ai dăruit zilele trecute cred că unul dintre cele mai frumoase cadouri cu ocazia Crăcinului şi anume calendarul adevent facut de tine. Este incredibil de frumos, de special şi de bine gândit. Am îndrăznit să le spun şi prietenelor mele cele mai bune despre el. Unele chiar s-au bucurat mult când l-au deschis. Adevărul este că te-ai gândit la cea mai importantă ființă: femeia.”

Daca pana acum nu indrazneam sa visez la o vizita in Islanda, de acum pe Vision Board-ul nostru de familie va sta si aceasta destinatie. Pentru ca e cineva acolo cu care vreau sa ma intalnesc. Pe langa Mos Craciun si Aurora Boreala :).

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: