Ce isi doresc copiii …

Ce vor copiii? E o intrebare pe care am auzit-o adresata unui grup de copii intr-o emisiune tv. Raspunsurile lor sunt simple si pot fi usor sintetizate.

Copiii isi doresc sa primeasca atentia parintilor, isi doresc sa ii aiba mereu alaturi, sa mearga mana in mana, sa se joace si sa rada mult, tot timpul daca ar fi posibil. Copiii nu isi doresc cele mai scumpe jucarii ci isi doresc ceea ce ne doream si noi pe vremuri. O iesire in parc, o prajitura la cofetarie, o plimbare cu bicicleta. Isi doresc timp pentru ei si nevoile lor. Doresc sa fie ascultati, intelesi, auziti. Copiii isi doresc sa ia masa impreuna cu parintii lor, acasa, in linistea caminului. Isi doresc siguranta si stabilitate.

downloadDar cel mai mult si mai mult copiii isi doresc iubire. Iubirea este cea pe care ei o exprima si o daruiesc simplu, neconditionat. Este ceea ce asteapta si ei de la noi. 

Dincolo de toate petrecerile si evenimentele ce se organizeaza de 1 iunie, dincolo de sarbatoarea ce le este dedicata lor, copiii ar trebui sa simta ca este ziua lor in fiecare zi.

Sa nu uitam sa ne imbratisam copiii, sa ne facem timp pentru ei, sa ne luam ragaz pentru povesti, pentru cantece si voie buna impreuna cu copiii nostri. Macar un pic. Portiile de timp pe care le dedicam lor sa fie numai si numai pentru ei, dincolo de grijile si preocuparile noastre cotidiene. Acel putin pe care il putem acorda lor sa fie doar pentru ei.

La multi ani dragi minuni ale lumii! La multi ani suflete curate si pline de iubire! Sa avem grija de lastarii nostri, sa ii ingrijim si sa ii indrumam catre soarele cunoasterii si al intelepciunii pentru o lume mai buna!

Sa umplem maine lumea de baloane si zambete pentru copiii nostri!

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: