Despodobirea casei

E deja jumatatea lunii ianuarie, sarbatorile de iarna au devenit frumoase amintiri, rutina s-a instalat în viata de zi cu zi.

Ca orice blogger curios vreau sa va iau la intrebari. Voi ati desfacut bradul? Ati asezat frumos globuletele la locul lor în cutii si cutiute? Am gasit un articol foarte frumos scris de Laura despre cum sa depozitam si sa organizam ornamentele, luminitele si toate celelalte accesorii pentru brad.

Eu am desfacut bradul destul de repede anul acesta (în alti ani ma prindea chiar si luna februarie cu el împodobit). Dar din motive de pisicuta jucausa si curioasa a trebuit sa îl desfac mult mai drevreme.

christmas-santa-tropical-beach-scene-illustration-summer-relaxing-under-coconut-tree-surf-board-gift-sack-34386039Totusi nu m-am îndurat sa adun de prin casa celelalte decoratiuni de iarna. Nu am adunat casutele din carton, nici ghirlanda din conuri de carton, nici coronita de iarna,  nu am deszapezit geamurile si nici nu am ascuns înca lumânarile decorative în forma de braduti sau om de zapada.

Mi se pare ca dau un aer festiv casei si e pacat ca, dupa ce investim atâta timp si energie sa le confectionam, sau investim banuti sa le cumparam, sa le tinem doar pentru o saptamâna cel mult doua.

Pâna la urma, asa cum florile decorative sau alte obiecte le pastram tot anul, de ce nu am pastra si aceste minunatii o perioada cât mai îndelungata? Doar iarna nu s-a terminat odata cu Boboteaza.

Voi cum procedati? As fi curioasa sa aflu si parerile voastre.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: