Mickey si pilotii de curse

  • – Mama, azi e sambata? Mama, azi e sambata?

Cam asa se aude la noi in casa in fiecare dimineata de o saptamana incoace. De cand am aflat de noul serial Mickey si pilotii de curse ce urmeaza a fi difuzat pe Disney Jr. copilul meu nu mai are rabdare. Vinerea trecuta, luată si eu de val, nu am fost atenta la data de incepere si deja m-am grabit sa pun alarma telefonului la 10:30 pentru sambata dimineata, nu cumva, luati cu treburi, sa ratam startul.

Dar copilul meu se fixase inca de vineri seara la televizor, crezand ca poate incepe mai devreme :))). Cu greu l-am facut sa priceapa ca, la fel ca la toate cursele, exista o ora bine fixata pentru incepere. Cand mi-am dat seama ca am gresit chiar si saptamana, deja drama a luat proportii epice.

Cum sa va spun, printre cozonaci si oua vopsite, nu am ffost atenta ca scria acolo 22 aprilie. Eu am vazut doar sambata, ora 10:30.  Va dati seama cu ce emotie a trebuit sa ii spun copilului ca mai are de asteptat inca o saptamana…

Dar iata ca saptamana e pe terminate, e deja vineri si gata, maine se da startul noului serial.

Ce isi propune acest nou serial pentru copii?

Avandu-i ca protagonisti pe bine cunoscutii Mickey Mouse, cel mai îndrăgit personaj Disney, și prietenii lui, Minnie, Pluto, Goofy, Daisy și Donald, serialul are la bază o programă educatională menită să cultive diferite arii de dezvoltare ale copilului: fizică, emoțională, socială și cognitivă, precum și stimularea abilităților de gândire, etice și creative. Poveștile vor pune accentul pe modalități multiple de a rezolva  problemele și sprijină copiii să dezvolte abilități de gândire critică, dar și perseverență și flexibilitate. Curiozitatea și bucuria descoperirii sunt elemente centrale în serial, pe măsură ce Mickey și prietenii săi explorează diferite țări, culturi și tradiții în aventurile lor.

Asadar setati-va alarmele pentru maine, 22 aprilie, la ora 10:30 si spuneti odata cu copiii: pe locuri, fiți gata, start! 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: