Sampon si balsam de păr marca ZENZ

În privința îngrijirii părului eu sunt destul de deschisă la noi și noi testări de produse, neavând mari probleme cu căderea părului sau cu calitatea lui.

Am un păr sănătos, rezistent, strălucitor.

Totuși, pentru că folosesc vopseaua de păr, acesta se usucă uneori, cere o îngrijire mai atentă uneori și, pentru că este ondulat, pentru că nu apuc să îl tund așa de des pe cât ar trebui, ajunge să se încurce destul de rău.

De aceea am nevoie de un balsam de păr pe care să îl folosesc frecvent.

De obicei îmi place să am și șampon și balsam din aceeași gamă de produse.

 

Am primit în cadrul întâlnirii Galați Beauty Swap 3 un set de produse pentru păr exact așa cum vroiam eu: șampon și balsam.

Cei care ni le-au oferit spre testare sunt All 4 Clean Beauty și pe mine tare bine m-au nimerit.

Mai întâi m-a încântat recipientul șamponului. Arată așa de neobișuit, de futurist, că m-a făcut tare curioasă să îl testez destul de repede. De la prima picătură de șampon și până la ultima reacția mea a rămas aceeași cu fiecare utilizare: WOW!

Deci este cu adevărat wow acest șampon. De ce? În primul rând pentru că se întinde absolut perfect pe tot părul, spumează abundent de la prima aplicare, necesită o cantitate minimă de produs chiar daca lungimea părului este mediu spre lung.

Țin minte că reacțiile noastre, ale fetelor din grup, au fost de genul:

-Hei, ați încercat șamponul Zenz?

-Daaa, e wow!

-Da măi, e fantastic, e genial, e minunat.

Exact așa si este și chiar mă bucur că l-am încercat.

Același lucru îl pot spune și despre balsamul de păr. Este fin, necesită o cantitate mică de produs, ceea ce înseamnă o concentrație bună, înmoaie și descâlcește părul, îi dă strălucire și îl face ușor de aranjat.

Ce mi-a mai plăcut mie la aceste produse e că nu sunt puternic parfumate, nu au un miros excesiv dar lasă părul plăcut parfumat, suav, fără excese.

Pentru mine produsele astea două sunt perfecte și am să le caut și în magazine. Dacă le vedeți și voi să nu le ocoliți. Cu siguranță vă vor fi de folos.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: