După sărbători ardem caloriile cu Decathlon

Suntem încă la început de an. Ianuarie e luna în care ne setăm intențiile pentru noul an, ne scriem rezoluții peste rezoluții, ne facem nouă înșine o mulțime de promisiuni.

Eu cred că e foarte bine că este așa. E folositor să profităm de energia acestui început, să intrăm în acest flow de intenții și dorințe, să ne concentrăm pe ceea ce ne dorim să îndeplinim în noul an.

Dar, la fel de important e ca din mulțimea de gânduri, planuri și idei pe care le avem să ne alegem ceea ce e cu adevărat important pentru noi în acest moment. Ajută foarte mult să ne uităm la toate ariile vieții și să ne gândim unde vrem cu adevărat să schimbăm, să îmbunătățim, să lucrăm.

Sănătatea ar trebui să fie în orice moment al anului pe primul plan. Când vorbim de sănătate mă refer atât la hrană adecvată, la ceea ce gândim dar și la mișcarea pe care o facem. Un stil de viață sănătos cuprinde toate planurile, nu putem lucra doar la unul fără a ține cont de altul.

După o perioadă de hibernare, în care am preferat să ne relaxăm cu o carte sau cu un film, e momentul să ne punem în mișcare. Fie că plecăm în drumeții, fie că preferăm să facem sport din confortul casei noastre, accesoriile de la Decathlon ne vin și de această dată în ajutor.

Eu am început încă de anul trecut să fac mișcare în mod constant. Am ales să o fac de acasă, dar cu un antrenor și un program bine gândit, astfel încât să nu mai caut scuze pentru a nu mă ține de plan.

La îndrumarea instructoarei mi-am achiziționat câteva accesorii.

În primul rând mi-am luate gantere. Fiind încă la început, am preferat unele mai ușoare. Instalarea noilor obiceiuri se face cu pași mici, de aceea e important să ne setăm limite pe care le putem duce, care să nu ne sperie. Dar voi puteți alege unele mai serioase, după cum vă simțiți puterile.

Media 0

 

Pentru exercițiile pe care le fac mai am nevoie și de benzi elastice. Sunt de mai multe mărimi și de mai multe grade de rezistență, duritate. Puteți alege unele textile sau din cauciuc, în funcție de nevoile voastre și de exercițiile pe care le faceți.

Media 0

Chiar dacă faceți sport acasă, recomand neapărat o saltea de fitness. Nu vă zgârciți să luați una ieftină, cum am făcut eu prima dată, pentru că nu va fi la fel de utilă ca una de calitate, mai groasă, mai rezistentă, menită să își atingă cu adevărat scopul pentru care o achiziționați.

Media 0

Mi-am promis că dacă mă țin serios de sport și îmi voi forma cu adevărat o rutină, îmi voi achiziționa și un aparat de fitness. Mă gândesc la unul ușor, dar eficient, cum e bicicleta eliptică. O așa poză îmi trebuie mie pe VisionBoard :).

Media 4

Dar până ajung la un aparat de genul ăsta, foarte bună este și o minge de fitness. Se pot face multe exerciții cu ajutorul ei dar la fel de bine o poți folosi pentru relaxare, în momentele în care ai activități statice, de genul stat la laptop, dar vrei să lucrezi și anumite grupe de mușchi. Este foarte eficientă.

Media 0

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

One thought on “După sărbători ardem caloriile cu Decathlon

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: