Casuta cu fantome – craft pentru copii

Printre probe la SuperBlog, printre zilele aglomerate ale vietii cotidiene, printre bucuriile si solicitarile toamnei, imi gasesc ragaz sa ma joc si cu copilul.

Relaxarea mea maxima, doza mea de energie si de inspiratie mi le gasesc printre cartoane colorate, creioane si recipiente cu lipici. Inspiratia pentru scris se duce sa se odihneasca, lasand locul surorii ei dragi, Inspiratia pentru lucrul manual.

Impulsionata de  siteul  activitati pentru copii si concursul organizat acolo. m-am asternut pe joaca.

Am construit, impreuna cu Dante, o Casuta pentru Fantome. Sunt niste fantome prietenoase si dragalase care ne fac bau pe geamurile casutei. O idee de la mine, o idee de la el si lucrarea e gata.

Am decupat conturul casutei din doua cartoane de culori diferite, le-am lipit la distanta, folosind intre ele un carton mai gros (ramas de la un puzzle 3D). Am decupat cu grija geamurile sub care am atasat niste arcuri din carton pe care am lipit micile aratari.

Am improvizat si cateva mici felinare, vreo doi bostani gauriti, am proptit toata lucrarea cu ajutorul unui tub de carton reciclat, am improvizat si un gard in fata casei tot dintr-un tub de carton reciclat, am creat un decor din castanele adunate prin septembrie si gata. Joaca noastra a prins viata si ne zambeste in bucatarie intr-un frumos decor de Halloween.

Dovada in poze:

Daca vreti sa va jucati cu copiii vostri mai puteti inscrie creatiile pana pe data de 27 octombrie  pe adresa de email mentionata in postarea concursului. Pemiile sunt atractive. Dar si placerea de a te juca cu copilul este deosebit de atractiva.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: